Antena Căutare

Săgetătorii trebuie să fie mai economi: Horoscopul zilei, cu Andreea Joiţa

Berbecii au planuri peste planuri în ceea ce priveşte cariera. Nimic rău, însă ar trebui să şi le prioritizeze pentru a se bucura şi de reuşite.

Săgetătorii trebuie să fie mai economi: Horoscopul zilei, cu Andreea Joiţa Galerie
Andreea Joiţa

Berbecii au planuri peste planuri în ceea ce priveşte cariera. Nimic rău, însă ar trebui să şi le prioritizeze pentru a se bucura şi de reuşite.

Taurii când îşi pun ceva în gând, cu greu renunţa la propriile opinii. Dacă ar fi mai cooperanţi, s-ar bucura de mai mult sprijin şi de succes, deopotrivă.

Gemenii se vor axa pe rezolvarea problemelor familiale. Nu vor merge toate strună, însă până la urmă, o vor scoate la capăt.

Racii vor fi zâmbitori, relaxaţi şi nu vor pune la suflet răutăţile celor din jur. Îi aşteaptă şi veşti bune la servicu.

Leii vor fi motorul activităţilor profesionale. Vor găsi rezolvarea şi celor mai dificile probleme.

Fecioarele vor profita de fiecare moment benefic lor şi vor reuşi să pună mâna pe ceea ce îşi doresc.

Nativii balanţă sunt buni comunicatori şi acest fapt nu va fi trecut cu vederea de către cei din jur. Discursul lor va atrage cu siguranţă, atenţia, cui trebuie.

Scorpionii sunt suspicioşi în ceea ce priveşte corectitudinea anumitor parteneri de afaceri şi acest fapt, îi va face să dea înapoi şi să amâne demararea unor noi afaceri. Un pas înţelept.

Săgetătorii ar face bine să fie mai economi, la capitolul finanţe se întrevăd ceva probleme.

Unora le merge mai rău, altora mai bine. Capricornii au noroc în plan financiar astăzi. Şi la serviciu pot primi noi sarcini care să-i valorifice şi mai mult.

Vărsătorii vor pune mâna pe ce îşi doresc în plan profesional. La capitolul dragoste, vor întâmpina însă ceva probleme de comunicare.

Peştii vor afla informaţii preţioase referitoare la un proiect de suflet. În plus, au spor şi la bani.

Identităţi schimbate... cu tricouri imprimate!... Sute de bătrânei din Georgia au luat parte la un concurs de talente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x