Antena Căutare

Scott Ross, tatăl a doi copii, a slăbit enorm și i-a uimit pe cei din jur. În loc de burtă, are abdomenul plat și mușchii lucrați

Scott Ross este tatăl a doi copii și a trecut printr-o transformare spectaculoasă. După ce s-a îngrășat foarte mult, a decis să slăbească și a mers la sala de forță. I-a uimit pe toți cei din jurul lui cu noul look, în special pe copiii și pe soția lui. Iată cum arată acum bărbatul.

Poza generala cu un barbat care e masurat in jurul burtii Galerie
Scott Ross, tatăl a doi copii, a slăbit enorm și i-a uimit pe cei din jur | Shutterstock

Daily Mail a relatat povestea lui Scott Ross și schimbarea radicală prin care a trecut acesta.

Scott Ross, tatăl a doi copii, i-a uimit pe cei din jur după ce a slăbit spectaculos. Acum, are abdomenul plat și mușchii bine lucrați

Scott Ross are 48 de ani și provine din Dunmov, Essex. Bărbatul e tatăl a doi adolesceți, Matt - 15 ani și Luke - 14 ani. Scott lucrează ca agent de turism și are și propria companie de turism. Spune că a început să ia în greutate în perioada când lucra câte 14 ore la birou și avea la îndemână tot felul de ronțăieli. A fost perioada când muncea foarte mult ca să își pună la punct propria agenție de turism. Cu timpul, aproape fără să își dea seama, a ajuns să cântărească peste 130 de kilograme.

"Îmi era ușor să mănânc tot felul de alimente, cum ar fi snacks-urile, sandvișuri sau biscuiți", a spus Scott.

Momentul când a decis că a prea mult pentru el ce se întâmplă și că s-a îngrășat prea mult a fost când bărbatul s-a uitat peste câteva fotografii pe care le făcuse într-una dintre vacanțe. Atunci a decis că trebuie să facă o schimbare în felul în care arată. A decis că trebuie să slăbească.

"Abia m-am mai putut recunoaște în pozele acelea din vacanță. M-am simțit complet nefericit cu felul în care arătam. Am închiriat un caiac ca să ies cu copiii mei, Matt și Luke, iar după numai cinci minute am simțit că nu mai pot să respir", a spus Scott. "Când m-am întors în apartament, pur și simplu nu mi-a venit să cred ce văd în oglindă".

În momentul de față, Scott a ajuns să aibă trupul bine sculptat: abdomenul plat și mușchi bine definiți. Nu a fost un "drum" neapărat ușor. Scott spune că a renunțat la alimente nesănătoase și s-a apucat de sport, urmând un program de fitness de la care nu s-a abătut. Decizia aceasta de a slăbi l-a făcut pe bărbat să se simtă mai bine din toate punctele de vedere: acum, el este mai puțin stresat, doarme mai bine și are și o încredere mai mare în el însuși.

"Pentru un om care această vârstă, mi s-a schimbat viața complet", a spus el.

În prezent, bărbatul cântărește puțin peste 80 de kilograme. E foarte atent la ce mănâncă în fiecare zi.

"Dieta mea înseamnă multe proteine, carbohidrați luați din quinoa sau orez brun și alte alimente sănătoase cum ar fi avocado, ulei de măsline extravirgin. Am mai încercat totodată și multe mâncăruri vegane și vegetariene, pe care înainte nu credeam că o să le încerc vreodată", a mai declarat Scott.

Prietenii, copiii și familia lui Scott au fost mereu încurajatori cu el și i-au susținut această "călătorie a transformării". Ba mai mult, unii dintre ei s-au apucat și ei de sport, influențați și motivați de Scott. Starea lui psihică și, evident, și cea fizică, sunt mult mai bune în momentul de față, iar bărbatul are de gând să nu se mai abată de la regimul alimentar și de la sport niciodată.

O femeie a fost rugată de un vecin să nu își mai comande mâncare prin curier. Motivul e complet neașteptat. Ce a putut s... Tony Geraldo are bicepși de 72 de cm. Ce a făcut pentru a-și mări brațele atât de mult și cum arată înainte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x