Live acum
Prime Time 20:00iUmor extraViral

O scrisoare ascunsă:”Aş fi dezamăgit jumătate dintre oamenii care m-au făcut ceea ce sunt” I-a mărturisit tot în timp ce era în pușcărie!

Scrisoara de dragoste controversată a făcut obiectul multor anchete și zvonuri pentru care Madonna a plătit bani grei!

hepta

O scrisoare de dragoste controversată a regretatului artist Tupac a făcut obiectul multor anchete și zvonuri pentru care Madonna a plătit bani grei!

Scrisoarea de dragoste care ascunde secretele vieții și a relației celor doi, este scoasă la licitaţie după mai multe încercări ale cântăreaţei de a bloca vânzarea epistolei cu ajutorul justiţiei, anunţă platforma americană TMZ, citată de Mediafax.

Povstea de dragostea a Madonnei cu Tupac a fost ținută în secret!

Madonna și Shakur au reușit să își țină relația departe de luminile reflectoarelor. De abia în 2015, când Madonna a vorbit în cadrul unui interviu despre povestea lor, relația a fost confirmată.

De ce își dorește Madonna atât de mult să facă dispărută scrisoarea?

Faptul că Madonna a apelat în instanță pentru blocarea cirulației scrisorii, a ridicat extrem de mult prețul acesteia, astfel că site-ul Gotta Have Rock & Roll, unde va fi pusă în vânzare, a anunţat că licitaţia începe de la 100 de mii de dolari. Reprezentanţii platformei de licitaţii ca prețul să crească și să ajungă undeva în jurul sumei de 300 de mii de dolari.

În închisoare fiind, Tupac i-a scris o scrisoare Madonei în data de pe 15 ianuarie 1995 în care s-ar fi destăinuit. Documentul secret conține informații referitoare la motivul despărțirii dintre cei doi.

Ceea ce a stârnit și mai mult curiozitatea a fost zvonul potrivit căruia cei doi ar fi întrerupt relația de dragoste din cauza faptului că Madona era de culoare albă.

  • ”Pentru tine, faptul că eşti văzută cu un bărbat de culoare nu îţi afectează în niciun fel cariera, în orice caz, te-ar face să pari mai deschisă şi interesantă, dar pentru mine, cel puţin cum simţeam eu că sunt perceput, aş fi dezamăgit jumătate dintre oamenii care m-au făcut ceea ce sunt. Nu am vrut să te rănesc”, scria Tupac.

Madonna a încercat să blocheze vânzarea scrisorii acționând în instanță față de prietena și colaboratoarea ei Darlene Lutz. Încercările cântăreței americane au eșuat!

În urma unor decizii judecătoreşti şi apeluri pierdute, scrisoarea a ajuns pe platforma de licitaţii în luna iunie. Vânzarea va începe pe 17 iulie.

Considerată una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Tupac Shakur, autorul unor hituri precum "California Love" şi "Ghetto Gospel", a decedat în 1996, la Las Vegas. Rapper-ul se afla pe scaunul pasagerului în maşina proprietarului studioului de înregistrări Death Row, Marion "Suge" Knight, în momentul în care a avut loc un atac armat, în care şi-a pierdut viaţa. Shakur şi Suge au fost implicaţi într-o ceartă la un hotel din Las Vegas cu puţin timp înainte de incident. În urma atacului, Tupac a murit, iar proprietarul studioului a fost trimis la închisoare pentru încălcarea condiţiilor de eliberare condiţionată.

Cu toate acestea moartea celebrului artist rămâne o enigmă nedescifrată pentru mulți care l-au cunoscut...