Antena Căutare

Și tu faci greșeala asta? De ce este periculos să usuci rufele în casă!

Și voi uscați rufele în casă? Mare greșeală!  Atunci sunteți în pericol de a face astm, rinită alergică sau mai multe tipuri de alergii. Acest lucru este cauzat de umezeală.

Și voi uscați rufele în casă? Mare greșeală! Atunci sunteți în pericol de a face astm, rinită alergică sau mai multe tipuri de alergii. Acest lucru este cauzat de umezeală. Este concluzia la care au ajuns specialiștii de la Mackintosh School of Architecture din SUA.

Prin acesată cercetare, experții au subliniat faptul că uscarea rufelor în casă, şi nu în aer liber, ar putea cauza probleme serioase de sănătate. Asta pentru că ele provoacă o umiditate ridicată, ce creşte riscul apariţiei astumului, rinitei alergice şi a altor tipuri de alergii.

Experţii din Glasgow au făcut cercetări în 100 de case, descoperind că locuitorii din 87% dintre acestea obişnuiau să îşi usuce în interior rufele proaspăt spălate.

„Mergînd în casele oamenilor, am aflat că îşi uscau rufele în sufragerie sau în dormitor", a explicat cercetătoarea Rosalie Menon. „Unii îşi decorau pur şi simplu casa, fără să fie conştienţi că ele pot elimina chiar şi doi litri de apă în aer", a adăugat ea.

Can-can de 1913. Băieţi de Dorobanţi? Nu, băieţi de Ştefan cel Mare. Aşa arătau şmecherii Bucureştiului în urmă cu 100 d... 2017 va fi anul lor! Mult succes, bani și dragoste fără limită! Ele sunt ZODIILE norocoase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x