Antena Căutare

Și-a ignorat mama toată viața, dar după moartea ei a căutat într-o ladă veche. Ce a găsit acolo l-a lăsat fără cuvinte!

Viața îți oferă lecții indiferent de vârstă sau poziție socială, iar un bărbat în toată firea, aflat pe culmile succesului a fost protagonistul unui episod, care l-a făcut să verse lacrimi amare

Viața îți oferă lecții indiferent de vârstă sau poziție socială, iar un bărbat în toată firea, aflat pe culmile succesului a fost protagonistul unui episod, care l-a făcut să verse lacrimi amare.

Marc Mero, un fost pugilist de mare succes peste Ocean și luptător de wrestling, a ajuns la înmormântarea mamei sale cu câteva ore înainte de a începe slujba programată la biserica din localitate. relațiile dintre el și femeie nu fuseseră cele mai bune. Drumul ales de Marc nu fusese acceptat de către mama lui, care se gândea la sănătatea fiului, iar sporturile de contact i se păreau mult prea periculoase pentru Marc.

Ajuns pe culmile gloriei, Mero a uitat-o pe cea care i-a dat viață, însă nu putea lipsi de la înmormântare. Înainte de a merge la biserică, bărbatul a mers la casa părintească unde a petrecut un timp scurt. A intrat în camera sa cea veche și întâmplător a dat peste o ladă suspectă. S-a apropiat și a deschis-o. Timp de câteva secunde a rămas fără cuvinte. Acolo erau așezate cu grijă sute de articole din ziare și reviste în care apărea Marc. Mama sa le păstrase cu sfințenie, chiar dacă nu a fost de acord cu alegerea fiului său niciodată.

Atenție MARE, părinți! Acesta este jocul MAI PERICULOS decât „Balena Albastră”!!! Feriți-vă copiii de o NENOROCIRE!... Este frumoasă și senzuală, iar el dedicat "muzei" pe care o atinge suav. Însă ce urmează te va lăsa mut de uim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x