Antena Căutare

Sorcova Elena Udrea se vinde cu 10 lei

In Romania s-a ajuns chiar si sorcovele sa fie politizate! De exemplu, in pietele din Targu-Jiu se vand sorcove care poarta numele premierului Emil Boc, presedintelui Traian Basescu si Elenei Udrea. Celei care i-a venit ideea sa-si denumeasca produsele asa sustine ca cea mai vanduta este sorcova “Elena Udrea”.

"Ia sorcova Elena Udrea"! Striga cat poate de tare o comercianta din Targu-Jiu, cea care le-a si creat. "Avem sorcova cu Boc sau Basescu! Pe care o vreti?", adauga acesta.

Femeia recunoaste ca nu-i iubeste deloc pe guvernantii carora le-a folosit numele la sorcove, dar sustine ca doar asa marfa poate fi vanduta.

Sorcovele in variantele Boc, Basescu si Urdea au preturi de criza. De exemplu, sorcova Elena Udrea se vinde cu 10 lei. Exponatele, care mai de care mai impopotonate, au fost asezate direct pe trotuar, pentru a atrage privirile trecatorilor. "La cea cu Udrea, am folosit mult frez, la Basescu, albastru, iar la Emil Boc, mult mov. Asa i-am vazut eu!", suspine comercianta.

Cumparatori ale produselor sunt si nu prea. Unii gusta din gluma vanzatoarei, altii injura, insa, ca la usa cortului. Totusi, dintre aceste produse, Udrea este cea mai vanduta.

Sursa: Jurnalul National

VIDEO! O familie din Noua Zeelanda s-a trezit cu un pui de foca pe canapea... VIDEO! Noua Zeelanda: O familie a gasit un pui de foca in casa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x