Antena Căutare

Spania: Un primar FURA din magazine IN VAZUL LUMII si da marfa la saraci

Un primar din Spania si-a castigat renumele de "Robin Hood". Un Robin Hood de criza! Edilul organizeaza adevarate raiduri in magazine si doneaza produsele celor nevoiasi. Din pacate, autoritatile nu prea agreeaza "metoda".   

Pentru sustinatorii sai, sunt acte de dreptate. Pentru politisti, jafuri in toata regula. Extremistii de stanga umplu cosurile cu produse si ies pe usa, fericiti, fara sa plateasca. Se lasa cu urlete si imbranceli, insa, intr-un final, angajatii din supermarket renunta la lupta.

"Tot ce am putut lua reprezinta sub 1% din ceea ce arunca in fiecare zi marile magazine. Ne referim la cantitatea aruncata pentru ca produsele au depasit termenul de garantie", explica Juan Manuel Gordillo, primarul "haiduc".

Extremistii se orienteaza doar catre produse de baza: fasole, paine, ulei, biscuiti, faina sau zahar. Toate acestea ajung la cantine sociale sau direct in casele nevoiasilor. "Haiducii" spun, la unison, ca nu se tem de urmari. In schimb, politicienii spanioli cer ca astfel de fapte sa fie aspru pedepsite.

foto: correodelorinoco.gob.ve

NASA si Boeing au creat avionul viitorului. Vezi cum arata!... Inchideti-va bine magazinele! Asta daca nu vreti sa aveti de-a face cu un urs... pofticios!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x