Antena Căutare

Testul care a pus internetul pe jar! Tu știi răspunsul la ultima ecuație? Jocul este pierdut în proporție de 90%

Testele și ghicitorile au cucerit Internetul! Rolul lor este să îți pună atenția și concentrarea la încercare și, nu în ultimul rând, să îți ofere parte de distracție și interacțiune.

Testul care a pus internetul pe jar! Tu știi răspunsul la ultima ecuație? Jocul este pierdut în proporție de 90% Galerie
Testul care a pus internetul pe jar! Tu știi răspunsul?

Iată unde au greșit cei mai mulți dintre cei internauții care au încercat să rezolve exercițiul!

Detaliile fac diferența în viață, așa că ar fi bine să fii pregătit pentru că cel mai important aspect este să identifici acel lucru care te-ar putea ajuta într-o anumită situație. Un astfel de test este cea mai bună metodă de a observa dacă mai ai de lucrat la capitolul concentrare și atenție.

Din prima ecuație, valoarea unui cal este 10. A două ecuație arată că valoarea unei potcoave este egală cu 4, în timp ce din a treia ecuație rezultă că valoarea unei perechi de cizme este egală cu 2.

Răspunsul corect la ultima ecuație: 2 + 10 × 4 = 2 + 40 = 42

În ordinea efectuării operațiilor învățăm că operațiile de ordinul 2, cum ar sunt înmulțirea (×) și împărțirea (:) se rezolvă în ordinea în care apar, de la stânga la dreapta, primele, înaintea operațiilor de ordin 1, adică adunarea (+) și scăderea (–).

Iar operațiile de ordinul 1, adunarea (+) și scăderea (–), se rezolvă în ordinea în care apar, de la stânga la dreapta.

Reușești să găsești cele cinci oi care se ascund între nori? E provocarea momentului pe internet

Acest test complicat te provoacă să găsești cinci oi năzdrăvane care s-au ascuns printre nori. Un astfel de test este cea mai bună metodă pentru a observa dacă mai ai de lucrat la capitolul concentrare și atenție.

Citește și: Provocarea care face furori pe internet! Tu poți să găsești regina-albină printre celelalte albine? Jocul este pierdut în proporție de 99%

Provocarea asta chiar te-a pus pe jar, nu-i așa? Mulți nu au reușit să ajungă la un răspuns și s-a demonstat că nu sunt foarte atenți la detaliile din viața lor, dar haide să aflăm împreună care este, de fapt, răspunsul.

Proba este să identifici cinic oițe albe pe un cer plin de nori albi, însă provocarea se complică deoarece oile desenate seamănă izbitor cu norii.

Ai nevoie de un indiciu? Încercă să cauți nori care par să aibă detalii suplimentare, cum ar fi ochi!

Bunica de 81 de ani căsătorită cu un bărbat de 36 de ani. Cum arată noul ei soț, pe care l-a cunoscut pe Facebook... Elon Musk oferă un premiu de 100 de milioane de dolari. Cine poate primi suma fantastică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x