Căutare Live

Transformare spectaculoasă: Are chipul brăzdat de acnee, dar machiajul o ajută să arate pur şi simplu senzaţional

Visul oricărei femei este, fără îndoială, să atragă privirile celor din jur prin frumuseţe, însă în unele cazuri Mama Natură nu a fost tocmai darnică. Iar un caz în acest sens este Ashley Van Pevenage, o tânără din Tacoma, Washington, SUA, care se confruntă cu acnee acută.

Visul oricărei femei este, fără îndoială, să atragă privirile celor din jur prin frumuseţe, însă în unele cazuri Mama Natură nu a fost tocmai darnică. Iar un caz în acest sens este Ashley Van Pevenage, o tânără din Tacoma, Washington, SUA, care se confruntă cu acnee acută.În urmă cu mai mult timp, Ashley a publicat pe contul personal de socializare o imagine incredibilă în care arată cât de mult o ajută machiajul pentru a-şi ascunde imperfecţiunile şi a devenit celebră în toate colţurile lumii.

Totuşi, notorietatea ei nu i-a adus fericire, căci numeroase persoane au criticat-o şi i-au spus că dacă n-ar "folosi atâtea produse cosmetice, poate n-ar avea acnee", iar Ashley a ţinut să le dea o replică celor care au pus-o la zid.

Mai exact, ea a postat pe contul personal de socializare un videoclip în care explică faptul că machiajul o ajută să aibă încredere în ea şi să se simtă frumoasă.

Semnificații dubioase: Acestea sunt prenumele considerate satanice de către preoți!... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri