Antena Căutare

Trebuie să o încerci! Dieta cu înghețată te scapă de toate kilogramele în plus cât ai spune ”Yummy!”

 O dietă pe bază de inghetată, care te ajută să slăbețti foarte repede? Da, există! O înghețată pe zi timp de 7 zile este secretul acestei diete slab calorice.  

Să mănânci la discreție înghețată și să topești kilogramele în plus: nu-i așa că pare o utopie? Mai precis, o dietă pe bază de înghetată, care te ajută să slăbețti foarte repede? Da, există! O înghețată pe zi timp de 7 zile este secretul acestei diete slab calorice.

Promisiunea dietei cu înghețată : scăderea în greutate cu 2-4 kg săptămanal, fără frustrări și depresii. Secretul? Îți poți face în continuare plăcerile, insă mai organizat.

Pentru a slăbi, nu trebuie să depăsesti 1300 calorii pe zi, așadar echipează-te cu un calculator!

Poți mânca înghețată în fiecare zi?


Da, dieta îți permite să slăbesti mâncând o inghetată pe zi, cu condiția să o alegi cât mai hipocalorica și să consumi o cantitate rezonabilă. Inainte de a începe dietă, fă-ți plinul congelatorului cu inghetată. Astfel vei avea de unde alege pentru a-ți echilibra dietă cu cele 1300 calorii. Citește bine ambalajele, căci caloriile sunt indicate acolo. Mizează pe fructe și legume bogate în fibre, ce stimulează tranzitul intestinal, facilitează scăderea în greutate și sunt sărace în grăsimi.


Toate înghețatele sunt permise?

Este permisă orice aromă! Dar atenție la calorii! Alege din supermarket doar înghețatele cele mai slab calorice. Dacă ai timp, poți face inghetată de casă. Astfel vei putea doză cantitatea de zahăr și de fructe, vei adaugă sau nu ouă și friscă. Că idee, majoritatea înghețatelor vândute în comerț conțin 100-350 calorii/ 100 g.

Ce trebuie să mănânci?

Micul dejun trebuie să fie variat: ceai sau cafea, cereale cu lapte, insă fără fructe. Ai dreptul la proteine (peste, carne albă) la o masă din două, aproximativ 50 g. Poți consuma făinoase (pâine, orez, paște, cartofi), insă în cantităti mici și doar la anumite meșe (de exemplu, 50-70 g paște, 1 data pe zi). În rest se consumă legume: salată verde, roșii, castraveți, însoțite de ulei de măsline pentru gust. Fructele sunt și ele permise, insă în afară micului dejun.

Cât timp poți ține acest regim?

Poți să-l urmezi 7 zile, în cursul cărora vei slăbi 2-4 kg, în funcție de greutatea de la care pleci și de metabolismul propriu. Atenție: această dietă conține mult zahăr, puține făinoase și proteine. Alimentația acerasta nu este echilibrată, așadar poate obosi organismul dacă este adoptată pe o perioadă mai mare de o săptămana. După o săptămana, pentru a evită efectul yo-yo, secretul e activitatea fizică regulată (2 ore de sport pe săptămână).

O mamă din Marea Britanie și-a pozat fetița care vorbea cu „prietenul imaginar”. Când a printat fotografia, a observat u... Berbecii sunt extrem de creativi, iar asta le aduce un farmec aparte! Horoscopul zilei de vineri, 10 iunie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x