Antena Căutare

Ultima modă în materie de blugi o să te enerveze și pe tine! Cum arată modelul pentru care trebuie să dai 400 de euro!

Oricât de greu ar părea de crezut, se pare că ultima modă în materie de blugi stârnește o adevărată controversă și a enervat oameni din întreaga lume!

Oricât de greu ar părea de crezut, se pare că ultima modă în materie de blugi stârnește o adevărată controversă și a enervat oameni din întreaga lume!

Un cunoscut brand producător de blugi din Statele Unite a decis să lanseze pe piață o gamă de produse cu cadevărat speciale.

Astfel, noul model de blugi seamănă mai degrabă cu o pereche de pantaloni plini de noroi, pe care nimeni nu ar mai vrea să-i poarte.

Surprinzător sau nu, o astfel de pereche de blugi costă în jur de 400 de euro!

Oamenii din întreaga lume se enervează sau se amuză acum pe seama modelului și spun că e mai simplu să iei o pereche de blugi și pur și simplu să-i dai cu noroc din plin decât să mergi la magazin să cumperi așa ceva!

Povestea lor îți va smulge lacrimi! Un bărbat și-a ținut soția de mână până când ea a murit. După 40 de minunte, inevita... Caz REAL! O femeie din Uganda are 37 de ani și a născut 38 de copii. Cel mai mic dintre ei a împlinit patru luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x