Antena Căutare

Un bărbat care zbura cu avionul a vrut să mănânce, dar când a privit farfuria a încremenit de spaimă. Peste ce a putut să dea

Un bărbat a vrut să servească masa în timp ce zbura cu avionul. Când a privit mai atent mâncarea, omul a tras o sperietură de zile mari. Imaginile au devenit virale.

colaj foto cu imagini dintr-un avion si mancare Galerie
Omul a arătat imaginile cu descoperirea făcută și acestea au devenit virale | sursa foto: Profimedia/metro.co.uk

Companiile aeriene oferă clienților și posibilitatea de-a servi o masă sau diferite băuturi în timpul zborului. Totuși, când și-a privit porția de mâncare, unui bărbat nu i-a venit să creadă ce a descoperit. Omul a pozat și a arătat totul pe internet.

Ce a descoperit în farfurie un bărbat care zbura cu avionul. Imaginile au devenit virale

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut un bărbat care a ales să zboare din Ankara (Turcia) către Dusseldorf (Germania). La un moment dat, chiar în timpul zborului, bărbatul a dorit să servească masa. Nu mică i-a fost însă surpriza atunci când a descoperit ce se afla în farfuria lui, de fapt.

Citește și: O femeie și-a comandat un burger și a vrut să mănânce, dar a descoperit ceva ce a uluit-o. Peste ce a dat când a privit mai atent

Inițial, omul a crezut că nu vede bine. Apoi, după ce a analizat totul cu multă atenție, a realizat faptul că avea în farfurie un cap de șarpe. Uluit, acesta a pozat totul și imaginile au devenit virale într-un timp extrem de scurt. La scurt timp după incidentul cu descoperirea făcută de bărbatul din avion, reprezentanții companiei aeriene au reacționat.

Citește și: Amendă usturătoare pentru un pasager care a fost prins în aeroport cu 2 burgeri. Ce se afla în ei: „E cea mai scumpă masă”

„Este prioritatea noastră principală să asigurăm clienților noștri servicii de cea mai înaltă calitate, atunci când se află în timpul zborului. Acesta trebuie să fie unul calitativ și confortabil atât pentru angajaț, cât și pentru clienții noștri. Informațiile apărute în presă cu privire la un incident petrecut în timpul unui zbor, la momentul servirii mesei, sunt extrem de grave și vor fi tratate cu maximă seriozitate.

Citește și: Obiceiuri alimentare care te ajută să-ți crești masa musculară. Ce recomandă nutriționiștii să incluzi în dieta zilnică

O anchetă detaliată se va desfășura în acest sens. Până când vom obține primele informații, toate măsurile preventive și toate acțiunile ce se impun într-o astfel de situație au fost luate imediat”, a fost anunțul făcut de reprezentanții respectivei companii aeriene, arată cei de la metro.co.uk.

Citește și: Un tânăr și-a comandat o porție de mâncare, dar când a deschis cutia nu i-a venit să creadă. Peste ce a putut să dea

Ulterior, aceștia au spus că, cel mai probabil, capul de șarpe a fost adăugat porției de mâncare după ce aceasta a fost preparată.

Incidentul s-a petrecut în luna iulie a acestui an și imaginile au devenit imediat virale, stârnind numeroase reacții în rândul internauților. Așa cum era de așteptat, pentru mulți a fost și un bun prilej de făcut glume.

O femeie și-a comandat o rochie de pe internet, dar când a deschis coletul a rămas mască. Peste ce a dat... Un bărbat săpa în grădina casei sale atunci când a descoperit o „comoară”. Ce se afla în pământ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x