Antena Căutare

Un bebeluș s-a născut cu trei capete! Familia lui este în stare de șoc! „Arată ca un extraterestru”. Imagini tulburătoare!

Un bebeluș s-a născut cu trei capete, în India. Familia lui este în stare de șoc, iar medicii nu pot explica motivul apariției teribilei anomalii.

Un bebeluș s-a născut cu trei capete, în India. Familia lui este în stare de șoc, iar medicii nu pot explica motivul apariției teribilei anomalii.

Mama fetiței a trecut prin clipe de coșmar, suferind dureri mari înainte de a intra în travaliu.

„Bebelușul are trei capete. Arată ca un extraterestru”, a spus Bijji Thakur, care a fost prezent la nașterea fetiței.

Potrivit medicilor, mama fetiței care a fost născută cu trei capete nu a suferit complicații în timpul sarcinii.

„Este un caz extrem de rar. Vom face o rezonanță magnetică și apoi vom interveni chirurgical pentru a separa «capetele» ”, a spus Rajesh Thakur, un reprezentant al Spitalului districtual din Etah.

Este vorba despre un caz de encefalocel, o malformație congenitală ce rezultă dintr-un defect al tubului neural.

Copiii care suferă de astfel de malformații congenitale au șanse de supraviețuire de 55%.

Aproximativ 75% dintre copiii cu astfel de malformații concenitale care supraviețuiesc au dizabilități psihice.

Un caz similar a fost înregistrat recent în India. Un bebeluș s-a născut cu două capete, iar tatăl lui a încercat să îl îngroape de viu, gândindu-se că nu va putea suporta costurile medicale pentru el. Copilul a fost salvat de polițiști și a fost operat cu succes, după care a fost adoptat de unchiul lui. Operația a durat trei ore.

Cauza exactă nu este cunoscută, dar se presupune că ar putea apărea din cauza unor factori ereditari sau a unor factori genetici și de mediu, cum ar fi alimentația nepotrivită a mamei sau administrarea anumitor medicamente în timpul sarcinii.

„Vă rog, vreau să o mai sărut o dată!”. Un bunic a emoționat o lume întreagă cu ultima lui dorință, după 66 de ani în ca... O bombă sexy de 50 de ani încinge internetul, ca să ajute copii cu dizabilități! „Îmi este rușine, dar folosesc ce mi-a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x