Antena Căutare

Un copilaș de pregătitoare din România i-a scris Moșului, iar scrisorica lui a ajuns la gunoi. Un bărbat a reacționat imediat! Continuarea te va face să plângi!

„Cum am salvat Crăciunul”: o povestioară postată pe Facebook de un român a devenit virală în mediul virtual. Autorul i-a redat un copilaș de șase anișori speranța că Moș Crăciun chiar există și că uneori se deghizează în gunoier și vine și strânge epistolele micuțului direct din coșul de gunoi.

„Cum am salvat Crăciunul”: o povestioară postată pe Facebook de un român a devenit virală în mediul virtual. Autorul i-a redat un copilaș de șase anișori speranța că Moș Crăciun chiar există și că uneori se deghizează în gunoier și vine și strânge epistolele micuților direct din coșul de gunoi.

Aceasta a fost modalitatea de a liniști un pui de român care după ce a depus scrisoarea pentru Moș Crăciun într-o urnă dintr-un mall, a observat apoi că hârtia lui ajunsese direct la gunoi.

„Pentru aşa ceva ne trebuie puţin suflet, spiritul sărbătorilor şi magia lor. De admirat gestul cu toate acestea nu mă miră că într-o zi să va deghizaţi în Moş Crăciun”, l-a felicitat o cititoare pe Dan Boanta, românul cu atitudine.

Așadar, copilașul de școală pregătitoare din România i-a scris lui Moș Crăciun, iar scrisorica lui a ajuns la gunoi. Un român a asistat la scenă și a recționat imediat. Întâmplarea a avut loc în weekend, în cadrul unei promoții de sărbători. Într-o urnă specială, copilașii erau îndemnați de un promoter să „depună” epistolele pentru Moș Crăciun.

La un moment dat, băiețelul a observat că scrisorica lui a ajuns la coșul de gunoi, ceea ce l-a făcut să plângă.

„Asta nu este gunoi, este o cutie poştală magică,iar aici vine moşul şi îşi ia toate scrisorile. Moşul se deghizează în gunoier că să nu fie recunoscut şi vine să-şi ia toate scrisorile pe care le-aţi scris voi”, a fost replica genială a bărbatului. Astfel copilașul și-a dat seama că nu a făcut un efort degeaba și pe 25 decembrie va primi ceea ce-și dorea.

Redăm integral povestea care, sperăm noi, vă va readuce măcar pentru o clipă aminte de copilărie:

„Sâmbătă seară, în faţă unui mall, o domnişoară îmbrăcată în spiriduş îndeasă de zor nişte hărţii într-un tomberon aflat în faţă intrării. Un grup de părinţi cu copii din dotare se hlizesc de zor, iar cei mici sunt foarte fericiţi că i-au scris “moşului”! “Eu i-am scris că am fost cuminte şi vreau să-mi aducă o spadă şi un scut, eu vreau trenuleţul prieteniei, şi eu vreau plastilină şi barcă lui Pinkie Pie”, spune altul. Zâmbesc! La un moment dat unul dintre copii îi spune tatălui.


Copilul: „“Mami, ţi-am spus eu că moşu’ există!”

“Tati, tati, faţă aia ne aruncă la gunoi scrisoarea lu’ moşu’!” Tatăl se uită la mine, eu la el şi amândoi la domnişoară care îndesă zecile, poate sutele de hărţii frumos colorate în tomberonul acoperit de beton. Copilul începe şi plânge… Da plânge nu se încurcă!
Într-un moment de inspiraţie îi cer domnişoarei o hârtie din cele multe, scot din buzunar un pix şi mă pun pe treaba. Scriu mare, îngroşat…POŞTA LUI MOŞ CRĂCIUN! O aşez frumos pe tomberon, mă uit la copilul cu ochii în lacrimi şi întreb: “cum te cheamă? Andrei, spune puştiul printre sughiţuri. Uite, Andrei, asta nu este gunoi, este o cutie poştală magică,iar aici vine moşul şi îşi ia toate scrisorile.
Băiatul se uită la mine, se uită în jur, se apropie şi mă întreabă încet la ureche: “şi moşu se deghizează în gunoier că să nu-l recunoască nimeni?”
Preţ de 5 secunde amuţesc. Mă scutur, zâmbesc şi îi răspund în şoaptă complice. “Da, Andrei. Moşul se deghizează în gunoier că să nu fie recunoscut şi vine să-şi ia toate scrisorile pe care le-aţi scris voi”.
Îl aud pe Andrei în depărtare spunând clar şi răspicat: “Mami, ţi-am spus eu că moşu’ există, ţi-am spus!”
e postarea emoționantă a celui care a salvat Crăciunul unui copilaș.

S-au născut la diferenţă de 25 de minute, s-au căsătorit în acelaşi an, au avut acelaşi loc de muncă şi locuiesc pe acee... "Regizorul a plănuit totul. Mi-e greață"! Reacții vehemente după ce s-a aflat că violul din ”Ultimul tango la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x