Antena Căutare

Un elev britanic a invins un grav defect de vorbire cu o terapie din "Discursul Regelui"

Un elev britanic a invins un grav defect de vorbire cu ajutorul profesorului sau, care s-a inspirat din celebrul film "Discursul Regelui", distins cu patru premii Oscar.

Elevul, care fusese, uneori, umilit de colegi din cauza balbaielii, a fost ales, acum, sa tina discursul de incheiere a anului scolar si l-a rostit aproape fara greseala. Elevii si chiar profesorii au fost emotionati pana la lacrimi de reusita adolescentului de 16 ani.

Evenimentul a fost inclus intr-un documentar al televiziunii Channel Four si mii de telespectatori au marturisit ca au fost, si ei, profund impresionati.

"Vreau sa va multumesc tuturor pentru ca m-ati ascultat si doresc toate cele bune, atat colegilor mei, cat si profesorilor", le-a spus baiatul in discursul sau.

Puteti urmari editiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.ro.

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 27 octombrie!... GALERIE FOTO! Cele mai simpatice instantanee cu animale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x