Antena Căutare

Un paznic a devenit eroul internetului după ce s-a luat la bătaie cu un campion la arte marțiale! Și a ieșit show de zile mari!

Un paznic tânăr a reușit să devină noul erou al internetului după ce a demonstrat ce abilități are, chiar dacă adversarul este unul campion în luptă.

Un paznic tânăr a reușit să devină noul erou al internetului după ce a demonstrat ce abilități are, chiar dacă adversarul este unul campion în luptă.

Bărbatul își făcea datoria când, la un moment dat, un luptător de arte marțiale combinate l-a provocat și a început să îl amenințe cu bătaia.

Deși nu avea nici statura și nici mușchii adversarului său, paznicul și-a păstrat curajul, ba chiar a decis să îl înfrunte pe agresor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În scurt timp au venit și alți colegi în ajutorul acestuia, dar cu siguranță e de apreciat curajul și hotărârea cu care paznicul și-a înfruntat adversarul.

Clipul video a ajuns pe internet și a devenit imediat viral în toată lumea.

Citește și:

Dorian Popa, escortat de jandarmerie. "Șoc, Șoc, Șoc. Sunt la propria mea nuntă"

Medicii sunt șocați! O fetiță născută cu SIDA trăiește de nouă ani fără să ia medicamente și este sănătoasă... El este bărbatul care a descoperit elixirul tinereţii! La 50 de ani arată ca la 30!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x