Antena Căutare

Un pensionar și-a scos brelocul de la chei și a devenit multimilionar: „Tatăl meu l-a pus la un set de chei. Evident, s-a înșelat!”

Un pensionar a găsit un breloc vechi, uitat într-un sertar din garajul casei sale. Când a aflat cât valora accesoriul, a rămas fără cuvinte!

Un pensionar și-a scos brelocul de la chei și a devenit multimilionar: „Tatăl meu l-a pus la un set de chei. Evident, s-a înșelat!” Galerie
Un pensionar și-a scos brelocul de la chei și a devenit multimilionar

Alfred Correya, un pensionar de 66 de ani din Marea Britanie, ar putea fi considerat unul dintre cei mai norocoși oameni din lume.

Bărbatul a găsit, din întâmplare, într-un sertar din garaj, un breloc. Obiectul inedit a fost al tatălui său, dealer de pietre preţioase aduse din India.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un pensionar și-a scos brelocul de la chei și a devenit multimilionar: „Tatăl meu l-a pus la un set de chei. Evident, s-a înșelat!”

Un pensionar și-a scos brelocul de la chei și a devenit multimilionar

Experţii cred că amuleta are o vechime de 4.000 - 5.000 de ani, este originară din China şi are ovaloare care poate ajunge la trei milioane de lire sterline.

Amuleta este făcută din jad, potrivit lui Alexander Clement, de la Halls Auctioneers. El a evaluat obiectul la două- trei milioane de lire sterline. Potrivit cercetărilor făcute de Correya, amuleta a fost înmormântată împreună cu o persoană şi a fost ulterior furată de hoţi.

Dacă ar fi trăi în 2020, așa ar fi arătat Mona Lisa, Cleopatra, Nefertiti și alte personaje istorice... Cine a fost vocea originală a lui Mickey Mouse și cine i-a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x