Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Clipul care a șocat internetul! Un urs polar încearcă să reînvie pasărea care i-a fost servită drept hrană

Un video devenit viral pe internet surprinde momentul în care un urs polar încearcă să reînvie o pasăre care îi fusese servită de îngrijitori drept hrană. Clipul a fost filmat la o grădină zoologică din Germania chiar de un vizitator.

Un video devenit viral pe internet surprinde momentul în care un urs polar încearcă să reînvie o pasăre care îi fusese servită de îngrijitori drept hrană. Clipul a fost filmat la o grădină zoologică din Germania chiar de un vizitator.

Oamenii aflați în vizită la Zoo Munchen au asistat la o scenă uimitoare. Ursul tocmai ce își primise porția de mâncare, însă în loc să o devoreze, așa cum se așteptau vizitatorii, mamiferul a încercat să neînvie pasărea, iar pentru că nu a reușit, a înotat spre marginea apei în care se afla, încercând totuși să salveze înaripata.

Bărbatul care a povestit scena a făcut publice imaginile filmate care, ulterior, au fost postate online de Daily Mail.

„Eram împreună cu familia mea, am văzut cum îngrijitorul se pregătea să hrănească animalele şi mi-am deschis camera pentru a filma momentul. Am fost uluit să văd cum ursul încearcă să salveze pasărea“, a povestit omul.

Recomandari