Antena Căutare

Vecinii au fost uluiți când au văzut ce a putut să facă o femeie, chiar în curtea casei sale. Imaginile sunt virale

O femeie a decis într-o zi că a venit momentul să pună în aplicare un plan pe care îl avea de ceva timp în minte. Vecinii au fost uluiți când au descoperit ce a putut aceasta să își facă în curtea casei.

curtea casei, inainte ca Lydia Elder s-o transforme Galerie
O femeie i-a uimit pe mulți atunci când a arătat ce a făcut în curtea casei sale | sursa foto: Profimedia

Lydia Elder are 31 de ani și locuiește împreună cu soțul și cu cei doi copii în Swanscombe, Knet (Marea Britanie). Dornică să facă o schimbare cu adevărat importantă în viața ei, femeia s-a hotărât să pună în aplicare un plan la care a lucrat ceva vreme.

Atunci când totul a fost gata, vecinii au fost uluiți când au descoperit ce a putut să facă femeia în curtea casei sale. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit imediat virale.

Ce a ales să facă o femeie în curtea casei sale

O mamă pe nume Lydia Elder a crescut în Singapore, o țară cu vegetație luxuriantă și peisaje superbe. Îndrăgostită de locurile exotice, aceasta a decis că trebuie să facă o schimbare semnificativă în viața sa. Și fiindcă nu putea să se mute cu soțul și cu cei doi copii în Singapore, aceasta a găsit soluția perfectă. Într-un timp extrem de scurt, aceasta a făcut în grădina casei sale ceva cu adevărat uluitor, spre marea surprindere a vecinilor și a cunoscuților.

Citește și: Ce a „ascuns” o femeie în groapa pe care a făcut-o în curtea casei sale. Imaginile au uimit oameni din întreaga lume

Lydia Elder și-a privit curtea casei și a înțeles că grădina arată destul de dezolant. Fără să mai stea pe gânduri, aceasta s-a apucat de treabă și a pus astfel în aplicare un plan la care a lucrat o vreme. În doar două săptămâni, curtea s-a transformat total și vecinilor nu le-a venit să creadă când au „tras cu ochiul” în grădina familiei Elder.

Femeia a cheltuit aproximativ 10.000 de lire sterline pe materiale de construcție, gazon, plante, mobilier, lumini și decoruri. În doar două săptămâni, curtea simplă și dezolantă a fost transformată într-o adevărată oază, ce te duce cu gândul la peisajele de vis din Singapore.

cum arăta curtea înainte de transformare

În doar două săptămâni, femeia a făcut ceva incredibil

Chiar dacă grădina nu are o suprafață foarte mare, aceasta folosit fiecare spațiu în cel mai interesant mod posibil. A pus gazon, a cumpărat torte, un jacuzzi, un colțar cu foișor, un loc de servit masa, fotolii și sisteme de iluminat seara. Practic, o simplă curte ce părea inițial lipsită de viață a devenit, peste noapte, un loc luxos, perfect pentru a petrece moment de neuitat alături de familie, arată cei de la dailymail.co.uk.

Citește și: Doi soți au găsit o cutie ruginită în curtea casei. Peste ce comoară au dat când au deschis-o și ce poveste uluitoare au aflat

Când au văzut ce a putut face femeia în curtea sa în doar două săptămâni, vecinii au fost de-a dreptul uluiți. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale, adunând numeroase aprecieri și comentarii din partea internauților care au lăudat din plin creativitatea mamei din Kent, Marea Britanie.

Lydia Elder i-a motivat astfel și pe alții să facă astfel de schimbări, arătând faptul că poți „face Rai din ce ai”.

În dormitor mirosea urât și tinerii au decis să renoveze. Când au privit sub covor, aceștia au făcut o descoperire neașt... Igor Vovkovinskiy, cel mai înalt bărbat din SUA a murit. Care a fost cauza decesului și cum arăta acesta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x