Antena Căutare

VEI FI UIMIT! Secretul neştiut despre banalii ARDEI COPŢI!

Ce știm despre ardeii grași? Știm că sunt sănătoși dar nu cunoaștem toate avantajele acestor legume asupra organismului nostru. Aceștia conțin de la vitamine, la antioxidanţi şi minerale, nutrienţi extrem de benefici în buna funcţionare organismului.

Ce știm despre ardeii grași? Știm că sunt sănătoși dar nu cunoaștem toate avantajele acestor legume asupra organismului nostru.

Aceștia conțin de la vitamine, la antioxidanţi şi minerale, nutrienţi extrem de benefici în buna funcţionare organismului.

Ardeiul roşu este mai sănătos decât cel verde, cu o cantitate de vitamine A şi C de două ori mai mare. Conform unui studiu, chinezii, care consumă mari cantităţi de ardei, şi mai ales ardei iuţi, au cu 27% mai puţine şanse de a face cancer pulmonar, şi asta în condiţiile în care sânt printre cei mai mari fumători din lume.

Citește mai departe!

FOTO: Singura femeie din lume care nu şi-a dorit un inel de logodnă cu diamant! Cum arată bijuteria excentrică, ce are î... Românii care fac cumpărături de pe site-ul Alibaba sunt în pericol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x