Antena Căutare

VIDEO! Portavion construit din piese Lego

Un britanic a reusit sa construasca de unul singur un portavion. Inainte sa va faceti cruce, trebuie sa va spun un lucru despre britanicul nostru: este artist lego. Deci, nu a construit cu mainile lui o magaoaie de otel, de peste 36 de mii de tone, ci o replica, din piese de Lego, a portavionului american USS Intrepid. Chiar si asa, misiunea lui a fost una extrem de grea. I-a luat un an de zile sa termine lucrarea, care acum este expusa chiar in interiorul adevaratului portavion.

Numele portavionului "Interprid" inseamna cutezator, curajos. Putem spune linistiti despre artistul Lego din Marea Britanie ca a fost un cutezator cand s-a hotarat sa construiasca replica la scara redusa, evident.

Nava din Lego este facuta din 250 de mii de piese. Are o lungime de aproape sapte metri si o greutate de aproape un sfert de tona. Putin cate putin, timp de un an de zile. Nu este prima data cand un barbat construieste o nava din lego. Acesta are o colectie destul de mare.

Iar pentru replica portavionului Interprid s-a folosit de niste piese de lego pe care le are de peste 30 de ani.

Replica din piese lego a portavionului este expusa in interiorul navei reale Interprid, gazduita de muzeul cu acelasi nume din New York. Lucrarea din multe piese mici a fost evaluata la 50 de mii de dolari.

VIDEO! Imagini spectaculoase! Un extraterestru a fost descoperit intr-un oras din Siberia!... VIDEO! Surprize de Paste la Zoo Londra!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x