Antena Căutare

VIDEO! Pregătește-te să primești O LECȚIE: Cum arată "cel mai frumos SMS de DRAGOSTE"

"Cel mai frumos sms. Tu ți-ai da viața pentru el?" Așa începe, pe scurt, ideea unor tineri talentați, care au pus la cale o campanie socială de prevenire a accidentelor rutiere.

"Cel mai frumos sms. Tu ți-ai da viața pentru el?" Așa începe, pe scurt, ideea unor tineri talentați, care au pus la cale o campanie socială de prevenire a accidentelor rutiere.

În frunte cu Diana Duca, în rol de producător și scenarist, echipa dorește să tragă un semnal de alarmă publicului larg cu privire la un fenomen ce ia amploare zi de zi: citirea și scrierea mesajelor în timpul condusului.

Povestea clipului sună cam așa: într-un spațiu frumos decorat, mai multe persoane au fost rugate să analizeze niște sms-uri de dragoste și să-l aleagă pe cel mai frumos.

După ce s-au decis asupra sms-ului, li s-a cerut să răspundă la întrebarea: "Ce ai face pentru a citi acest mesaj?". Ideile au curs valuri, însă imaginația lor s-a oprit atunci când au auzit: "Ai muri pentru a scrie acest mesaj?".

UNII AU FĂCUT-O!

"Nu citi/scrie mesaje la volan!" este esența unui spot care te va pune și pe tine pe gânduri!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai multe despre inițiativa tinerilor găsiți aici: http://www.celmaifrumossms.dianaduca.ro/

Nu te pune cu un Leu, căci vei avea de suferit! Află ce îți rezervă astrele mâine, 15 mai, pentru zodia ta... Descoperire uimitoare! Oamenii de ştiinţă s-au chinuit 200 de ani să desluşească MISTERUL! Totul se schimbă radical...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x