Antena Căutare

Vine anul schimbării pentru un semn zodiacal! În rest, ele sunt zodii predispuse la îngrăşare în 2017

Sunt persoane pentru care dietele sunt un adevărat chin și asta nu pentru că nu reușesc să se țină de ele, ci pentru că rezultatele întârzie să apară indiferent de ce ar face. Alte zodii, în schimb, riscă să se îngrașe influențate fiind de alinierea astrelor.

De multe ori, am ajuns să fim obsedați de „greutate”. Sunt persoane pentru care dietele sunt un adevărat chin, iar pentru alții, o adevărată plăcere și provocare pentru a ajunge exact în punctul în care și-au propus.

Alte zodii, în schimb, riscă să se îngrașe influențate fiind de alinierea astrelor.

Taur

Taurii, în general, sunt foarte pofticioși, așa că au o predispoziție naturală spre îngrășare. Totuși, pentru că le place să aibă grijă de aspectul lor, femeile Taur tind să țină un jurnal clar al greutății lor, așa că orice sută de grame în plus, va fi rapid eliminată prin regim drastic. Mișcarea are și ea un rol important, iar nativii sunt destul de energici. Totuși, în prima parte a anului se pare că situația îți scapă puțin de sub control, poate din cauza grijilor.

Pești

Nativii zodiei sunt destul de pufoși, având forme generoase și tendința de a pune colăcei pe abdomen. Nu sunt buni prieteni cu sportul, dar nici nu mănâncă foarte mult. Totuși, programul haotic își spune cuvântul. Pentru că primele 3 luni din an se anunță foarte productive pe plan profesional, este posibil să nu mai acorzi importanță somnului și odihnei, ceea ce te va face să te îngrași. Dieta potrivită pentru tine este cea pe bază de legume.

Gemeni

Deși sunt destul de activi, Gemenii sunt adevărați chefi în bucătărie, așa că nu este de mirare că au tendința să se îngrașe. Cineva trebuie să mănânce ce gătesc ei. Pentru că în anul 2017 și-au propus să urmeze niște cursuri de gastronomie, la un moment dat cântarul riscă să fie dat peste cap. Dacă vrei să previi această situație, încearcă doar să guști din ceea ce gătești, în loc să consumi porții generoase din fiecare fel de mâncare.

Rac

În ciuda faptului că ai o constituție atletică, riști să te îngrași, din cauza apetitului crescut. Oricât ai mânca, îți este mereu foame, iar asta te face să uiți de restricții și de alimentele sănătoase. Pentru că a doua parte din an se anunță destul de stresantă pentru Raci, există pericolul să mănânci mai multe dulciuri, în încercarea de a găsi liniștea, iar asta este cea mai periculoasă soluție în cazul de față. În 2017, însă vei reuși să ajungi la dieta mult visată, să ai o viață echilibrată și să fii mult mai sănătos!

Sursă: romaniatv.net

Sărbătoare mare printre credincioşi. Tu ştii ce se întâmplă dacă ninge de Sfântul Nicolae... 250 km de Timișoara. O uciseseră înainte. ”Sângele se scurgea din ea, dar tigrul continua să o lovească așa, moartă, dân...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x