Antena Căutare

AMR 30! Isteria Apocalipsei: Salvarea din munte, nava extraterestrilor si mayasii

Fix o luna! Atat ne mai desparte de Apocalipsa! Profetii au anuntat, pentru 21 decembrie 2012, atunci cand se incheie al 13-lea baktun (ciclu) din calendarul mayas, un dezastru ce va sfarsi Pamantul. Unde ne ascundem? Ce ne facem? Ce luam cu noi? Cum ii protejam pe cei dragi? a1.ro te pune la curent cu tot ceea ce trebuie sa stii despre o Apocalipsa anuntata

AMR 30! Isteria Apocalipsei: Salvarea din munte, nava extraterestrilor si mayasii
| pictify.com

Viitorul sfarsit al lumii, stabilit deja pentru 21 decembrie 2012, a starnit reactii de tot felul,au fost emise teorii, iar oamenii, cei mai increzatori din fire, sunt panicati si nu stiu incotro s-o apuce.

Ei bine, dupa cum sustin marii profeti, tragedia nu ne va ocoli, iar salvarea vine tocmai de unde ne asteptam mai putin, adica de la o aruncatura de bat, din Franta. Se pare, ca muntele Pic de Bugarach este unul dintre putinele locuri din lume unde cetatenii s-ar afla la loc sigur si protejati de cataclisme. Astfel, potrivit specialistilor, muntele se va deschide, lasand la vedere o nava extraterestra, unde localnicii si nu numai se pot ascunde si supravietui calamitatilor. Nu, nu este nicio strategie de promovare a turismului, ba mai mult, autoritatile franceze au decis sa inchida accesul catre Pic de Bugarach, asteptandu-se la un aflux de jurnalisti, vizionari sau pur si simplu curiosi.

Daca pentru unii 21 decembrie inseamna sfarsitul calendarului mayas si, prin urmare, un sfarsit violent al lumii, marcat de tot felul de calamitati, pentru altii aceasta zi este prima zi dintr-o era a armoniei. Cert este ca, in mai toate partile lumii, oamenii se pregatesc de “schimbare”.

Spre exemplu, in Belize, turistii sunt imbiati cu o oferta de sejur all-inclusive, de 7 zile, "Maya Winter Solstice", ce presupune inclusiv ateliere de lucru manual specifice mayasilor.

In Guatemala, se organizeaza tot felul de festivitati, inclusiv una in Tikal, un oras dezvoltat al mayasilor. Elton John, Bruce Springsteen si U2
se vor ocupa cu distrarea celor prezenti. Asta, in caz ca va interesa si ce fac vedetele de "sfarsitul lumii"…

Mexicul cauta si el atentie in acest context, avand o campanie turistica sub sloganul "Mayan World 2012", incurajand vizitatorii sa mearga in orasele din sudul tarii, acolo unde candva traiau mayasii. In Cancun, Institutul National de Antropologie si Istorie a inaugurat "Museo Maya de Cancun", o expozitie dedicata istoriei mayasilor.

Bref, isteria Apocalipsei a cuprins toata planeta, iar pentru unii, este un motiv tocmai bun de a specula momentul si de a castiga de pe urma lui. Profituri tocmai bune daca va exista viata si dupa 21 decembrie 2012, atunci cand se va impune intrebarea “Tu cum ti-ai petrecut sfarsitul lumii?”


Foto: pictify.com

Lebedele, vedetele orasului german Hamburg, se pregatesc de iarna... GALERIE FOTO! Obiect Zburator Identificat: Stadionul National din Japonia "aterizeaza" pana in 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x