Antena Căutare

Walter a pariat cu prietenii că slăbește 30 de kilograme în mai puțin de șase luni pentru suma de un milion de dolari! Și înnebunești dacă vezi cum arată acum

Un jucător profesionist de poker a făcut cel mai dur pariu din toată viața sa, dar miza a fost una uriașă!

Un jucător profesionist de poker a făcut cel mai dur pariu din toată viața sa, dar miza a fost una uriașă!

Este povestea incredibilă a lui Walter Fisher de 36 de ani, care a spus că se afla într-o seară la o partidă de poker cu prietenii săi atunci când cei din jur i-au lansat cea mai grea provocare.

Mai exact, aceștia au pariat că îi vor da un milion de dolari dacă în mai puțin de șase luni reușește să slăbească și să ajungă să aibă doar 10% grăsime corporală.

Ambițios și doritor să învingă, Walter s-a pus pe slăbit! Inițial avea 111 kilograme, dar premiul de un milion de dolari l-a făcut să slăbească mai bine de 30 de kilograme!

A mers mai bine de zece ore la sală, a mâncat sănătos și și-a angajat chiar și un antrenor personal de sport. A renunțat la orice obicei nesănătos și asta l-a adus mai aproape de scopul său final.

Bărbatul spune însă că nu doar banii l-au motivat, ci și dorința să fie o persoană pe care să se poată baza familia sa, nu doar un dezastru.

Așa cum era de așteptat, tranformarea a fost una uluitoare, iar prietenii care s-au ținut de pariuri au rămas fără bani!

Citește și:

Un cunoscut artist a slăbit 41 de kilograme! Dieta minune prin care cântărețul a ajuns de nerecunoscut!

Horoscopul zilei de 25 iulie! Vărsătorii trec printr-o perioadă favorabilă... Coregrafia care te va da peste cap. "Buttons" de la The Pussycat Dolls a inspirat cel mai fierbinte dans. Mișc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x