Antena Căutare

Zodia masculină după care sunt topite toate femeile! E ispita supremă și toate Evele vor așa un iubit!

Orice Evă şi-ar dori să petreacă măcar un minut cu această zodie masculină. De ce? E un Adam romantic, dar și plin de adrenalină, ușor perversşi extrem de inteligent şi imprevizibil. Multe femei spun că este bărbatul perfect.

Orice Evă şi-ar dori să petreacă măcar un minut cu această zodie masculină. De ce? E un Adam romantic, dar și plin de adrenalină, ușor pervers şi extrem de inteligent şi imprevizibil. Multe femei spun că este bărbatul perfect. Le dăm dreptate sau nu?

S-ar putea să îl găseşti în centru la cafenea, în club sau la plimbare în parc. Nu îi place să petreacă două zile în acelaşi mod, aşa că dacă azi îl găseşti în discotecă, mâine s-ar putea să îl vezi la cinema şi tot aşa. Dacă ieşi cu el la restaurant, trebuie să te pregăteşti pentru conversaţii foarte incitante. Mereu vei învaţă ceva nou de la el. Nativul LEU ştie cum să te facă să te simţi bine. Îţi redă energia pozitivă şi te face să priveşti viaţă cu ochi mai buni, indiferent cât de gri ar fi norii adunaţi deasupra ta. Acest bărbat apreciază modestia şi urăşte aroganţă nejustificată.

Poate părea şi el arogant la prima vedere, însă este doar o impresie greşită pe care ţi-o poţi face despre el. Ce se poate afirmă cu siguranţă este că acest bărbat are tendinţa de a critică foarte mult deoarece este un perfecţionist prin definiţie.

Animalul tău de companie stă așa? Atunci mergi urgent cu el la veterinar, s-ar putea să fie grav bolnav!... Berbecii cuceresc pe oricine doar din vorbe. Horoscopul zilei de joi, 21 iulie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 25 octombrie 2024. Mihail Pautov a câștigat suma de 25 de mii de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 25 octombrie 2024. Mihail Pautov a câștigat suma de 25 de mii de lei Vineri, 25.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x