Antena Căutare

Măști sanitare puse la dispoziție de STB, pentru toți cei ce folosesc transportul în comun din București

Societatea de Transport Bucureşti(STB) va pune la dispoziţia călătorilor măşti sanitare, în contextul cazurilor de gripă înregistrate în București.

Directorul general al STB, Andrei Creci, a anunțat în cadrul comandamentului de urgenţă convocat, luni, la sediul Primăriei, că vor fi puse la dispoziția tuturor călătorilor, măști sanitare, cu scopul de a se preveni apariția unor focare de infecție, conform Agerpres.
De asemenea, a mai adăugat că se vor achiziționa servicii de dezinsecţie şi dezinfectare care vor fi aplicate în mijloacele de transport, iar activități vor avea loc noaptea, conform sursei precizate.

Măștile sanitare, vor fi împărțite, conform mențiunii venite din partea Gabrielei Firea, de către conducătorii mijlocului de transport sau de către controlorii acestuia. Edilul mai subliniază faptul că s-a luat această măsură ca o necesitate pentru călători, în această perioadă, în contextul prezenței virusului gripal.

Firea a mai precizat că, aceste măști se vor achiziționa, în cel mai scurt timp și într-un număr cât mai mare, iar apoi vor fi distriuite în autobuze, troleibuze și tramvaie.

În cadrul aceluiași comandament de urgență, Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu a anunţat că astfel de măşti vor fi distribuite şi în şcolile din sectorul său, scrie sursa precizată.

Scene uluitoare în București! O coloană de 10 metri înălțime de apă clocotită și abur țâșnește din asfalt... Linie specială de acces pe aeroporturi, pentru pasagerii care vin din China...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x