Antena Căutare

Noaptea de Sfântul Andrei, între usturoiul fetelor de la ţară şi facebook-ul celor din Capitală

În noaptea Sfântului Andrei s-au aprins focuri în toată ţară pentru alungarea strigoilor, în timp ce fetele şi-au căutat alesul. Cele de la ţară, în vis! Cele de la oraş, în club

În noaptea Sfântului Andrei s-au aprins focuri în toată ţară pentru alungarea strigoilor, în timp ce fetele şi-au căutat alesul. Cele de la ţară, în vis! Cele de la oraş, în club!

De exemplu, pe un câmp din Botoşani, o fată învârte de zor o roată uriaşă de foc. Aşa spune tradiţia, iar în această zonă oamenii încă mai respectă obiceiurile din bătrâni. Duhurile rele sunt aruncate şi, dacă vreunul scapă, atunci usturoiul îl dă, cu siguranţă, gata!

Ca în fiecare an, domnişoarele îşi pun busuioc sub pernă pentru a-şi visa alesul. Asta a rămas valabil doar în unele zone, căci fetele de la oraş nu prea mai au timp de aşa ceva. În noaptea Sfântului Andrei îşi caută alesul în club sau pe Facebook, unde nu e rost nici de busuioc, nici de miros de usturoi.

Urmăriţi ediţia integrală a Observatorului pe AntenaPlay.ro

Planetele ne îndeamnă să ne apreciem unii pe alţii! Horoscopul de weekend arată bine de tot... A murit Paul Walker, actorul din "Furios şi Iute"!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x