Antena Căutare

Alegeri, Colegiul 19: PSD+PC si PDL se bat in pomeni - pui, faina, vin prosoape flausate si conserve de ananas

Candidata Aliantei PSD+PC pentru Colegiul 19, Liliana Minca, sustine ca staff-ul de campanie al contracandidatei sale Teo Trandafir (PDL) intoxica presa cu informatii mincinoase deoarece PDL este partidul care ii umileste pe alegatori cu pomeni electorale, ce constau in pui, faina, arpacas, vin si prosoape. Echipa de campanie a PDL Sector 4 sustine insa ca a intrat in posesia unei inregistrari video, in care sunt prezentate dovezi ale mitei electorale oferite de Liliana Minca si PC, constand in sticle de vin si conserve vechi de ananas.



In loc de proiecte si solutii pentru alegatorii din Colegiul 19, staff-ul de campanie al candidatei PDL, Teodora Trandafir, intoxica presa cu informatii mincinoase. PDL acuza echipa de campanie a candidatei Aliantei PSD+PC de mita electorala, in timp ce, de fapt, PDL este partidul care ii umileste pe alegatorii din Colegiul 19 cu pomeni electorale. Exista declaratii de la cetateni care afirma ca au primit de la PDL Sector 4 pui, faina, arpacas, vin, prosoape flausate si alte bunuri


PDL Sector 4 afirma insa ca Minca si PC ofera mita electorala sticle de vin si conserve vechi de ananas si ca are si probe video in acest sens. Echipa PDL precizeaza ca filmul, care a fost inregistrat cel mai probabil cu un telefon mobil, a fost adus la sediul de campanie al PDL Sector 4 de catre un cetatean.

"In inregistrare se vede clar cum cateva persoane au primit pungi inscriptionate cu numele candidatei PSD+PC, care contin fluturasi electorali, o conserva cu ananas, avand greutatea de trei kilograme (care expira peste o luna de zile) si o sticla de plastic de doi litri, neetichetata, care contine vin. Avertizam populatia ca aceste produse, cu termen de valabilitate redus si fara surse clare de provenienta, pot reprezenta o sursa de imbolnavire", se arata in comunicatul PDL.

Frica interna: Buletine de vot securizate, la Conferinta judeteana de alegeri a PSD Iasi... Ponta: Boc este primul profesor al tarii la Drept neconstitutional...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x