Antena Căutare

Amendă uriașă pentru tatăl care și-a folosit copiii într-un clip electoral pro-PSD! Un important lider social democrat se spală pe mâini: „Noi nu am comandat așa ceva!”

”Frunză verde de bostan / Eu nu-l vreau pe Timmermans / Că-i un om părtinitor / Din ţara lalelelor / Ţara noastră are o voce / La Bruxelles Terheş o duce”.

”Frunză verde de bostan / Eu nu-l vreau pe Timmermans / Că-i un om părtinitor / Din ţara lalelelor / Ţara noastră are o voce / La Bruxelles Terheş o duce”. Acestea au fost versurile care au scandalizat o țară-ntreagă în momentul apariției. Și nu pentru că ar fi fost ceva interzis, ci pentru că erau interpretate de doi copii.

Adversarii PSD s-au folosit de acest moment, arătând cu degetul spre social democrați pe care i-a acuzat că i-a folosit pe cei mici pentru a-și face campanie electorală. La vremea respectivă, Codrin Ștefănescu, unul dintre liderii PSD a fost cel care a promovat melodia, iar gestul social democratului a alimentat opinia generală. La puțin timp după ce tot mai mulți oameni condamnau faptul că PSD este promovat cu ajutorul unor copii minori, Ștefănescu a bătut în retragere și a spus că partidul din care face parte nu a comandat așa ceva, întreaga responsabilitate căzând pe umerii părinților celor doi micuți.

AMENDĂ GRASĂ DE LA PROTECȚIA COPILULUI MARAMUREȘ

Videoclipul melodiei „Hai, români ieșiți la vot” s-a propagat cu repeziciune în mediul online, însă rezultatul a fost unul dezastruos atât pentru partidul promvat, cât și pentru familia celor doi copii, care au cântat cu patos și nevinovăție.

Protecţia Copilului Maramureş s-a autosesizat şi a precizat că apariția celor doi copii în videoclipul pentru susținerea PSD reprezintă o încălcare a legii, însă singura instituție care poate dispune sancțiuni în acest caz este Poliția.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Drept urmare, Inspectoratul Județean de Poliție Maramureș a transmis primele măsuri luate în acest caz. Tatăl a fost amendat contravențional cu suma maximă prevazută de lege şi anume 2500 lei.

„În urma verificărilor, s-a stabilit că videoclipul în cauză a fost realizat de tatăl celor doi minori și postat ulterior pe aplicațiile Facebook și Youtube. Întrucât au fost încălcate prevederile art.40, alin. 10 din Legea 33/2007, față de acesta s-a luat măsura sancționării contravenționale, în conformitate cu prevederile art. 53, alin. 1, litera z, din același act normativ. La finalizarea cercetărilor, vă vor fi comunicate toate măsurile care vor fi dispuse de polițiști" a menţionat Florina Meteş, de la Biroul de Presă al IPJ Maramureş.

OSANALE PE VERSURI

Autorii versurilor și a melodiei nu se cunosc, dar reprezintă o odă închinată partidului de guvernământ. Cântecul „Hai, români ieșiți la vot” i-a adus mai multe deservicii Partidului Social Democrat, la fel ca și maneaua interpretată de Nicolae Guță, care lăuda, de asemenea, formațiunea politică amintită.

Haideţi, oameni buni, la vot

Nu jigniţi fără de rost

Nu jigniţi fără de rost

Noi, cei mici, nu vrem să avem

Oameni răi în Parlament

Oameni răi în Parlament

PSD-ul nu jigneşte

El doar că ne ocroteşte

Grădiniţe, şcoli şi bani

Ca s-ajungem oameni mari

De la PSD învăţăm

Pe bunici să-i ajutăm

Pe bunici să-i ajutăm

Cu pensia lor mărită

Viaţa e mai liniştită

Viaţa e mai liniştită

Hai, ieşiţi cu toţi la vot

Cu bunicii la un loc

Ei votează în număr mare

PSD le dă valoare

Frunză verde de bostan

Eu nu-l vreau pe Timmermans

Eu nu-l vreau pe Timmermans

Că un om părtinitor

Din ţara lalelelor

Din ţara lalelelor

Frunză verde de bostan

Eu nu-i fac sluj lui Timmermans

Fiindcă e părtinitor

Din ţara lalelelor

Neamu’ nost de ţărănişti

O fost mereu hotărâţi

O fost mereu hotărâţi

O slujit ţara şi neamu’

Şi s-o luptat cu dujmanu’

Şi s-o luptat cu dujmanu’

Oameni buni, ieşiţi la vot

Ca să fie cu folos

Ce votaţi votat să fie

În Bruxelles ca să se ştie

Ţara noastră are o voce

La Bruxelles Terheş o duce

El nu se va-nspăimânta

Ce-a zice Comisia

Ce-a zice Comisia

Care merg în Parlament

Sunt români cu caracter

România să renască

Cei plecaţi să vină acasă

Ce votaţi votat să fie

În Bruxelles toţ să se ştie.

Darius Vâlcov a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile pentru publicarea protocolului dintre Parchetul ICCJ ... Moțiunea de cenzură a fost respinsă. Reacția Vioricăi Dăncilă, după rezultat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x