Antena Căutare

Andrei Chiliman da in judecata RATB

Andrei Chiliman, presedintele PNL Bucuresti a transmis luni printr-un comunicat de presa ca va formula o plangere penala impotriva conducerii RATB pentru abuz in serviciu si distrugere, conform Mediafax.


"Ultimul exemplu in acest sens il constituie actiunea RATB de distrugere a bannerelor stradale ale campaniei "Apara Bucurestiul", initiata de Alianta de Centru-Dreapta PNL-PC, materiale al caror amplasament este autorizat de autoritatile competente si inlocuirea acestora cu materialele de campanie ale Elenei Udrea. In dimineata de 11 aprilie, echipe de angajati ai RATB, platiti din banii bucurestenilor pentru a asigura buna functionare a transportului in comun din Capitala, au fost desemnate sa vandalizeze cele 60 de bannere stradale prin intermediul carora sunt denuntate intentiile mafei PD de jefuire a banului public prin asa-numita "Lege a Capitalei", promovata de Elena Udrea",
se arata in comunicat.

"Vandalismul politic al RATB a fost platit de consilierii generali ai PD cu o suplimentare de fonduri in cuantum de 141 de milioane de lei, bani luati din fondurile destinate Stadionului National si marilor lucrari de infrastructura din Bucuresti. Partidul National Liberal considera ca slugarnicia specific pedista si vandalismul politic al conducerii RATB trebuie sanctionate. De asemenea, apreciem ca faptele comise au un vadit caracter penal, considerent pe baza caruia vom formula plangere penala impotriva conducerii RATB pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu si distrugere", se mai arata in comunicat.

PNL si PC au instalat 60 de corturi in Bucuresti si au amplasat, saptamana trecuta, bannere pe stalpi, cu mesajul "Apara Bucurestiul de Elena Udrea. Semneaza pentru referendum".

In replica, RATB a transmis un comunicat in care se mentioneaza ca se confrunta, in ultima perioada, cu un numar tot mai mare de panouri publicitare, bannere si afise montate abuziv pe stalpii aflati in administrarea Regiei.

"Pana in prezent, la RATB nu s-a inregistrat nicio cerere de la PNL Bucuresti, in vederea inchirierii stalpilor, motiv pentru care s-a procedat la demontarea tuturor panourilor publicitare, afiselor si bannerelor montate pe stalpii Regiei. Toti cei interesati de inchirierea stalpilor aflati in administrarea RATB sunt rugati sa ni se adreseze", se mai arata in comunicat.

sursa:Antena3

foto:Intact Images

Andrea Paul Vass: "Salariile bugetarilor cresc doar dupa alte concedieri"... Executivul isi asuma raspunderea pe salarizarea profesorilor si Codul de dialog social...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x