Antena Căutare

STS a oprit linia telefonica speciala, utilizata de Traian Basescu

Serviciul de Telecomunicatii Speciale a decis intreruperea serviciilor de comunicatii speciale, utilizate de presedintele suspendat Traian Basescu, incepand de vineri, orele 18.00.

Oprirea liniei telefonice a fost facuta la cererea presedintelui interimar Crin Antonescu. El a tinut o conferinta de presa la Palatul Cotroceni in care a declarat ca a dat dispozitie directorului STS, Marcel Opris, sa intrerupa "de indata" linia speciala de la sediul de campanie al presedintelui suspendat, Traian Basescu.

"Am adresat astazi o dispozitie directorului STS, domnul Marcel Opris, in care i-am cerut sa ia de indata masurile pentru a se reintra in deplina legalitate, adica intreruperea functionarii acestui serviciu special pentru o persoana privata", a spus Crin Antonescu.

"Cred ca directorul STS va lua masurile necesare si, o data cu luarea acestor masuri, cazul, din punctul meu de vedere, este inchis."

FOTO: Intact Images

Miting USL la Craiova: 18.000 de oameni cer demiterea lui Basescu!... Traian Basescu, despre intreruperea STS: "Telefonul operativ e doar pentru securitatea convorbirilor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x