Antena Căutare

Blaga ii raspunde lui Basescu: Eu nu primesc ordine de la nimeni

Tensiuni intre Vasile Blaga si Traian Basescu. Secretarul general al PDL i-a transmis presedintelui Romaniei ca nu accepta ordine din partea nimanui. Asta dupa ce Traian Basescu i-a acuzat pe „greii partidului“ ca „stau ascunsi in transee“ in loc sa-si apere partidul.

Eu nu primesc ordine de la nimeni, am destula vechime in partid, incat sa mai tin cont de sfaturile cuiva. Eu in transee am fost mereu!", a declarat pentru Adevărul secretarul general al partidului. Vasile Blaga a precizat ca este decis sa nu-si schimbe comportamentul.

Referitor la posibila sa candidatura la sefia PDL, Blaga ca se afla inca in faza de evaluare. „Ma gandesc, tot timpul am facut-o, dar o sa decid la momentul potrivit, depinde si de colegi, de sustinerea pe care acestia ar fi dispusi sa mi-o acorde".

Desi fostul sef de la Interne nu s-a hatarat in privinta candidaturii la sefia partidului, Radu Berceanu a precizat ca intentioneaza sa-l sustina pe Blaga.

"Eu pe Blaga il sustin, nu se poate sa ne lase asa, trebuie sa candideze", a declarat pentru „Adevarul" fostul ministru al Transporturilor, un alt membru al PDL acuzat de Basescu ca sta „ascuns in transee".

Traian Basescu le-a cerut „stelelor partidului care au pierdut portofoliile si stau ascunse in transee" sa iasa sa apere imaginea partidului la televizor.

Seful statului a facut aceasta declaratie luni seara, in cadrul intalnirii cu parlamentarii PDL.

Sursa: Antena3

Puterea pierde majoritatea in Senat... PSD, PNL si PC, optimiste in privinta protocolului de colaborare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x