Antena Căutare

Boc, apostrofat de pasagerii aeronavei in care a zburat la Oradea

Face ce face si tot nu reuseste sa scape de gura presei. Plecat la Oradea in campanie pentru sefia PDL, premierul Emil Boc a reusit sa-i enerveze pe ceilalti pasageri ai cursei aeriene, care nu au scapat ocazia sa-l apostrofeze. Cursa a intarziat cu aproape o ora din cauza premierului, spun oamenii. In plus, una dintre masinile din coloana oficiala a fost implicata intr-un accident usor.


Vrand sa para popular, domnul Boc nu a luat microbuzul pentru VIP de la terminalul de imbarcare si s-a urcat in microbuzul cu care se indreptau spre avion pasagerii de rand. In microbuz, un barbat cu barba, in jur de 50 - 55 de ani, i-a batut obrazul lui Boc in semn ca asta este nesimtire. Premierul s-a uitat spre barbat, dar nu a avut replica si si-a intors privirea spre directia opusa.

Avionul spre Oradea a decolat cu o intarziere de aproape o ora. Premierul Emil Boc neaga ca el ar fi de vina pentru intarziere.

Pasagerii cursei aeriene s-au plans si ca au fost mutati in partea din fata a aeronavei, pentru ca intre ei si delegatia lui Emil Boc sa fie instituita o zona de siguranta de trei rinduri de scaune de o parte si de alta a culoarului.

sursa:Antena3

foto:Intact Images

Corneliu Vadim Tudor, acuzat de fals in declaratii... Un an de la anuntarea masurilor de austeritate de catre Traian Basescu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x