Ana-Maria Geoană locuiește în străinătate, acolo unde și-a început cariera academică.
Ce studii are fiica lui Mircea Geoană. Ana-Maria Geoană a studiat în străinătate
Fiica lui Mircea Geoană, Ana- Maria Geoană, are un parcurs academic internațional. Ana- Maria Geoană a terminat la București cursurile Școlii Americane, ca și fratele ei, Alexandru. Aceasta a cocheta cu modelingul, iar ulterior a decis să urmeze cursurile Universității Pennsylvania (Philadelphia), în Statele Unite ale Americii.
În anul 2018, conform CV-ului său, Ana Geoană a obținut diplomă de licență în Arte plastice/studio.
Apoi, în perioada 2021- 2022 a urmat la Institute of Integrative Nutrition un curs pentru sănătate și certificare în nutriție. Fiica lui Mircea Geoană vorbește mai multe limbi străine: engleza, spaniola, franceza și italiana.
Citește și: Cine e fiul Dianei Șoșoacă și cu ce se ocupă tânărul. O numește ”erou” pe mama sa
Din 2015, Ana Geoană Garett a început să muncească în comunicare, iar ulterior în marketing. În ianuarie 2022 și-a fondat propria afacere și au urmat încă două, una dintre ele fiind o organizație caritabilă publică din Statele Unite ale Americii, de tip 501(c)(3), care urmărește să consolideze alianța bilaterală dintre Statele Unite și România în domeniul educației, culturii, diplomației și valorilor comune.
Ana- Maria Geoană locuiește în Los Angeles cu Garett Cayton, soțul său. Socrul acesteia, Barry Cayton, este proprietarul companiei Audio Command Systems și un antreprenor de succes.
Soțul fiicei lui Mircea Geoană face parte dintr-o familie înstărită. În 2019, mama și mătușa lui Garrett au donat 10 milioane de dolari pentru a înființa Jona Goldrich Center pentru pacienții cu Alzheimer, la Institutul Cedars Sinai din Los Angeles.
Cine sunt candidații la prezidențiale la alegerile din 24 noiembrie 2024
Biroul Electoral Central a anunțat definitivarea candidaturilor pentru alegerile prezidențiale din 24 noiembrie. După analizarea dosarelor de candidatură și rezolvarea contestațiilor, 14 candidaturi au fost validate.
Din partea formaţiunilor politice, candidaţii la alegerile prezidenţiale sunt:
- George Simion (Alianţa pentru Unirea Românilor),
- Elena Lasconi (USR),
- Nicolae Ciucă (PNL),
- Kelemen Hunor (UDMR),
- Cristian Terheş ( Partidul Naţional Conservator Român),
- Marcel Ciolacu (PSD),
- Silviu Predoiu (Partidul Liga Acţiunii Naţionale),
- Ludovic Orban (Forţa Dreptei),
- Sebastian Constantin Popescu (Partidul Noua Românie)
- Alexandra Beatrice Bertalan-Păcuraru (Partidul Liga Acţiunii Naţionale).
Candidaţii independenţi la alegerile prezidenţiale sunt:
- Călin Georgescu,
- Mircea Geoană,
- Ana Birchall
- Cristian Diaconescu.