Antena Căutare

Cine imparte, parte isi face: Magistratii raman cu PENSII de LUX!

Pusi in situatia de a judeca pastrarea PENSIILOR SPECIALE, de care beneficiaza si ei, judecatorii Curtii Constitutionale au decis ca acestea sunt NECONSTITUTIONALE decat daca ii vizeaza pe altii.



Prin urmare, in ceea ce priveste legea prin care se eliminau pensiile speciale, judecatorii CCR au decis ca doar magistratii se pot bucura in continuare de acest drept.

Cu alte cuvinte, militarii, politistii, functionarii publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciarelor, personalul diplomatic si consular, personalul aeronautic civil, parlamentarii, functionarii publici parlamentari si personalul Curtii de Conturi vor primi de acum inainte pensii calculate in functie de contributia platita si NUMAI procurorii si judecatorii, inclusiv cei de la Curtea Constitutionala, vor beneficia de pensii de serviciu. Adica, mult mai mari decat cele pe baza de contributie!

Surse: Guvernul creste TVA la 25%, posibil si cota unica la 20%... CCR: Taierea pensiilor, NECONSTITUTIONALA. Scad doar salariile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x