Marcel Ciolacu, după consultările cu Klaus Iohannis: PSD va acţiona responsabil

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a postat, vineri, forografii pe Facebook din timpul teleconferinţei cu Klaus Iohannis, alături de mesajul „PSD va acţiona responsabil”.

”În timpul consultărilor cu preşedintele Iohannis. PSD va acţiona responsabil. România trebuie să aibă urgent un guvern funcţional”, a scris, vineri, pe Facebook, Marcel Ciolacu, alături de două fotografii suprinse în timpul discuţiilor.

Preşedintele Klaus Iohannis a decis să facă prin teleconferinţă consultările cu partidele parlamentare pentru desemnarea unui premier.

Decizia a venit după ce un senator liberal a fost confirmat cu coronavirus, acesta intrând în contact cu cea mai mare parte a conducerii PNL.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri