Marcel Ciolacu, după consultările cu Klaus Iohannis: PSD va acţiona responsabil

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a postat, vineri, forografii pe Facebook din timpul teleconferinţei cu Klaus Iohannis, alături de mesajul „PSD va acţiona responsabil”.

”În timpul consultărilor cu preşedintele Iohannis. PSD va acţiona responsabil. România trebuie să aibă urgent un guvern funcţional”, a scris, vineri, pe Facebook, Marcel Ciolacu, alături de două fotografii suprinse în timpul discuţiilor.

Preşedintele Klaus Iohannis a decis să facă prin teleconferinţă consultările cu partidele parlamentare pentru desemnarea unui premier.

Decizia a venit după ce un senator liberal a fost confirmat cu coronavirus, acesta intrând în contact cu cea mai mare parte a conducerii PNL.

Parteneri
Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry. Ce sarcini va avea de acum Ducesa de Cambridge
De când Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din viața Familiei Regale Britanice, anumite sarcini au rămas nerezolvate. În acest context, Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry și va duce mai departe munca acestuia. De când Ducii de Sussex s-au retras, zvonurile privind rolurile lor în treburile organizatorice au fost intens discutate.
Catine.ro
Ultimele știri