Antena Căutare

Dezbatere Klaus Iohannis, 19 noiembrie 2019: Cine sunt cei care îi vor adresa întrebări președintelui

Conferință Klaus Iohannis, 19 noiembrie 2019: Cine sunt cei care îi vor adresa întrebări președintelui

Dezbatere Klaus Iohannis, 19 noiembrie 2019: Cine sunt cei care îi vor adresa întrebări președintelui
Klaus Iohannis participă la discuții cu jurnaliștii și politologii

Dezbatere Klaus Iohannis: Președintele României va participa marți, ora 19:00, la o dezbatere cu jurnaliști și politologi. Evenimentul va avea loc în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”. Iată cine vor fi participanții la dezbatere.

Lista persoanelor care îi vor adresa întrebări actualului președinte al României este formată din nume precum: Radu Tudor (Antena 3), Ion M. Ioniţă (Adevărul), Moise Guran ( Europa FM), Cristina Şincai (România TV), Silviu Mănăstire (B1 TV), Clarice Dinu (HotNews), Ramona Avramescu (TVR), Cristian Leonte (Pro TV) şi Cristian Pârvulescu (SNSPA). Potrivit unor surse politice, este posibil să fie o a 10-a persoană acceptată să pună întrebări, de la Realitatea Tv sau Digi 24.

De asemenea, potrivit Mediafax, în sală sunt invitați și profesori și studenți. Lista cuprinde circa 80 de studenţi, iar aceasta, alături de numele profesorilor, a fost aprobată de staff-ul de campanie al PNL şi de Administraţia Prezidenţială.

Candidatul la prezidențiale, turul doi, din 24 noiembrie 2019, Klaus Iohannis, a anunțat că nu dorește o dezbatere cu contracandidata Viorica Dăncilă, dar în schimb, a acceptat o discuție cu politologi și jurnaliști. În afară de numele enumerate mai sus, alți jurnalişti acreditaţi au fost invitaţi doar să stea în sală, fără însă a avea voie să pună întrebări.

Alegerile prezidențiale 2019 contină cu turul doi, duminică, 24 noiembrie 2019.

Ce pensii au foștii președinți ai României! Surpriză uriașă la Ion Iliescu... Viorica Dăncilă invită presa la ”un dialog deschis”; întâlnirea, cu o oră înaintea dezbaterii organizate de Klaus Iohan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x