Căutare Live

Contre între Olguţa Vasilescu şi Violeta Alexandru la audierea ministrului Muncii - Vasilescu: Spuneţi textual dacă cresc pensiile cu 40%! / Alexandru: Intoxicaţi oamenii cu ştiri care creează panică!

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu a avut o dispută verbală cu ministrul desemnat pentru acest portofoliu, Violeta Alexandru, după ce Vasilescu i-a cerut titularului portofoliului să precizeze „textual” dacă punctul de pensie va creşte cu 40 la sută, aşa cum prevede legea. În replică, Violeta Alexandru a spus că este „chemată să aplice legea” şi i-a reproşat fostul ministru că „perpetuează o stare de tensiune continuă” şi „intoxică” oamenii în legătură cu aplicarea legii pensiilor.

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, l-a întrebat miercuri, la audierea în Parlament, pe ministrul desemnat al Muncii, Violeta Alexandru, dacă va creşte cu 40 la sută punctul de pensie, aşa cum prevede legea. Ea i-a cerut Violetei Alexandru să precizeze „textual” dacă va avea loc această majorare fără a apela la sintagma „vom respecta legea în vigoare”, pe care Alexandru a utilizat-o în mai multe declaraţii recente. „Nu am cum să vă răspund «da» pentru că nu suntem la televizor la un concurs la care să răspund la întrebare cu răspuns deschis. (...) Ceea ce mi s-a solicitat prin acest mandat este să aplic legea, ceea ce voi face. Premierul, ceilalţi colegi urmăresc modul în care se încasează veniturile la buget şi nu am niciun semnal. (...) Problema nu este să facem o nouă lege sau să facem modificări în lege, problema este să ne facem treaba pe legea pe care o avem. V-am răspuns că sunt chemată să respect legea ceea ce voi şi face” a răspuns Violeta Alexandru. Ea a acuzat PSD că „perpetuează o stare de tensiune continuă” legat de aplicarea legii pensiilor, fapt despre care Violeta Alexandru spune că ar crea panică în rândul populaţiei. „Vă rog să nu mai manipulaţi şi alertaţi populaţia că se întâmplă lucruri ascunse la Ministerul Muncii! Intoxicaţi oamenii cu ştiri care creează panică” i-a spus Violeta Alexandru Olguţei Vasilescu.

Sursa : news.ro

Ludovic Orban, despre alocaţiile copiilor: Este un non-subiect. Vouchere? Nu, aşa aţi citit dumneavoastră la un post de ... Andrei Gerea: Începând de astăzi, voi construi în afara ALDE proiectul "Prin noi înşine" / Tăriceanu: Am greşi...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri