Antena Căutare

Copii de scoala, folositi in campania electorala de catre PDL

Reprezentantii PDL Hunedoara au perturbat printr-o contramanifestatie, la care au participat si copii de scoala, o intalnire electorala a contracandidatului PDL pentru functia de primar din comuna Baru.



Martor ocular la contramanifestatie, deputatul PNL, Mariana Campeanu, a declarat ca va cere demiterea din functie a inspectorului scolar general, Alexandru Lautaru. Campeanu a declarat pentru Jurnalul National ca minorii erau dirijati de catre adulti:

"Erau organizati in toata regula. Aveau asupra lor pancarte si bete. Erau insotiti de catre sotia directorului Scolii din satul Petros, Silvia Butnar, dar si de catre invatatoarea Elena Lupescu si educatoarea Romita Coposesc. Nu imi vine sa cred ceea ce am vazut. Erau 15 - 20 de copii, care scandau. Am mai participat la o multime de mitinguri electorale, dar asa ceva nu am vazut in viata mea. Mai mult, la un moment dat au inceput sa loveasca in geamuri. Am incercat sa vorbesc cu acele cadre didactice sa le rog sa trimita copiii de acolo. Unii dintre manifestanti au inceput sa tipe la mine sa plec de acolo, ca nu am ce sa caut in satul lor!".


Mariana Campeanu a fost aleasa deputat in Colegiul nr. 3, care cuprinde si localitatea Baru, invingandu-l chiar pe candidatul PDL, Daniel Raducanu, inscris acum in cursa electorala pentru primarie.

Tot articolul si VIDEO pe jurnalul.ro!

Sebastian Lazaroiu: Estimez ca alianta PSD-ACD ar obtine maximum 40%, ceea nu poate fi numit un succes... Mircea Geoana, bantuit de imaginea lui Ceausescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x