Antena Căutare

CSM verifica CV-ul Corinei Dumitrescu, ministrul desemnat al Educatiei

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a anuntat, vineri, ca efectueaza verificari in vederea stabilirii conditiilor in care, pe site-ul oficial al institutiei, a fost postat CV-ul cu "vadite erori materiale" al Corinei Dumitrescu - ministrul desemnat al Educatiei.

La finalizarea verificarilor, rezultatele vor fi aduse la cunostinta opiniei publice, mai precizeaza CSM.


Corina Dumitrescu a fost nominalizata pentru a prelua portofoliul Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului in viitorul Cabinet. Aceasta a mentionat in CV-ul oficial postat pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii ca in 1996 a studiat la "Universitatea Standford, California", scriind gresit numele universitatii. Sub aceasta mentiune, Corina Dumitrescu a precizat ca domeniul studiat a fost drept international.

Reprezentantii Universitatii Stanford din SUA au transmis la solicitarea HotNews.ro ca nu au gasit date oficiale care sa ateste ca ministrul Educatiei propus de Victor Ponta, Corina Dumitrescu, ar fi fost inscrisa sau ar fi absolvit un program finalizat cu diploma al universitatii. Contactata de HotNews.ro, Corina Dumitrescu a declarat doar ca "e un studiu pe care l-am facut la Institutul Hoover, un stagiu de pregatire, si o sa va dau toate detaliile de marti incolo".

Citeste si Corina Dumitrescu, propusa la Ministerul Educatiei, are greseli gramaticale in CV

Ponta: Corina Dumitrescu sa-si clarifice situatia din CV pana luni... Prigoana promite RATB gratuit si ieftinirea gigacaloriei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x