Antena Căutare

Cu ce ministri nu a dat mana Basescu la depunerea juramantului cabinetului Ponta 2

Presedintele Traian Basescu nu a dat mana cu Gabriel Oprea, Radu Stroe si Relu Fenechiu la ceremonia depunerii juramantului de la Cotroceni

Seful statului a dat mana cu premierul Victor Ponta si cu vicepremierul Liviu Dragnea, dupa ce acestia au depus juramantul. Ulterior, vicepremierul Gabriel Oprea a depus juramantul. Acesta s-a indreptat apoi spre presedintele Basescu pentru a-i inmana juramantul semnat, asa cum prevede protocolul. Oprea i-a dat documentul presedintelui, acesta l-a luat, niciunul neschitand gestul de a da mana.

Presedintele Basescu nu a dat mana nici cu ministrii Radu Stroe si Relu Fenechiu. Pe de alta parte, seful statului a parut mult mai cordial cu Titus Corlatean, Mircea Dusa, Rovana Plumb, Mona Pivniceru, Constantin Nita.

De asemenea, atunci cand a dat mana cu seful statului, Daniel Barbu s-a si inclinat in fata acestuia.

Presedintele Traian Basescu i-a felicitat pe membrii noului guvern si le-a promis sprijinul sau, in cazul in care acestia vor avea nevoie.

Sursa: Antena 3

Victor Ponta, multumit de rezultatul votului de la investirea Guvernului... UPDATE! Prima sedinta a Cabinetului Ponta 2 s-a incheiat. Vezi aici ce s-a discutat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x