Antena Căutare

Cum a plecat Petre Daea de la Ministerul Agriculturii: ”Vă salut pe toți și vă îmbrățișez pe fiecare!” VIDEO

Cum a plecat Petre Daea de la Ministerul Agriculturii: ”Vă ă salut pe toți și vă îmbrățișez pe fiecare!”

Cum a plecat Petre Daea de la Ministerul Agriculturii: ”Vă salut pe toți și vă îmbrățișez pe fiecare!” VIDEO
Cum a plecat Petre Daea de la Ministerul Agriculturii

Cum a plecat Petre Daea de la Ministerul Agriculturii. Fostul ministru al Agriculturii a avut parte de o plecare absolut triumfală.

Petre Daea a fost înlocuit cu Adrian Oroș la Ministerul Agriculturii, în Guvernul Orban. În urmă cu puțin timp, Petre Daea a avut parte de o ieșire din scenă absolut fabuloasă. La plecarea din Minister, Petre Daea i-a adunat în sala de conferințe pe angajații instituției pentru a le mulțumi de colaborare.

Petre Daea a profitat de ocazie și a vorbit despre ceea ce a făcut la Ministerul Agriculturii, fiind aplaudat la scenă deschisă de către angajații Minsiterului, de la finalul discursului și până la ieșirea din Minister.

După un discurs în care a vorbit despre ceea ce a făcut în Ministerul Agriculturii, Petre Daea a fost aplaudat la scenă deschisă de la finalul discursului și până la ieșirea din Minister.

”Vă salut pe toți și vă îmbrățișez pe fiecare, cu tot respectul pentru făuritorii de hrană ai țării!”, a scris Petre Daea, pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine este Adrian Oroș, cel care l-a înlocuit pe Petre Daea la Minsiterul Agriculturii

Adrian-Nechita Oroș, în vârstă de 54 de ani, este deputat de Cluj, profesor universitar doctor în medicină veterinară la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj.

Adrian Oroș a absolvit Facultatea de Medicină Veterinară și este doctor în științe medicale - domeniul medicină veterinară, având mai multe lucrări publicate.

Despre Adrian Oroș, amintim că în anul 2014, ANI (Agenția Națională de Integritate) l-a declarat în incompatibilitate pentru că în perioada 20 decembrie 2012 — 8 aprilie 2013, ar fi deținut, simultan, funcția de deputat și calitățile de asociat și administrator la firma Vet Aga Pet. Deputatul PNL a atacat în instanță raportul ANI, iar în vara anului trecut acesta a câștigat definitiv procesul împotriva Agenției Naționale de Integritate.

Viorica Dăncilă, în turneu electoral la Alexandria: Cred că judeţul Teleorman a fost cel mai criticat, mulţi ar fi vrut ... MAE recomandă românilor din diaspora care vor să voteze pentru alegerile prezidenţiale să se prezinte la vot în cele tre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x