Antena Căutare

Dacian Cioloș, lovitură în plin pentru președintele Klaus Iohannis: „M-au întrebat mulți și astăzi sunt în măsură să vă dau răspunsul”

După numărarea voturilor și afișarea rezultatelor alegerilor europarlamentare din 2019, reprezentanții USR Plus au înregistrat un rezultat excelent. La puțin timp distanță, Dacian Cioloș a făcut o dezvăluire neașteptate. 

După numărarea voturilor și afișarea rezultatelor alegerilor europarlamentare din 2019, reprezentanții USR Plus au înregistrat un rezultat excelent. La puțin timp distanță, Dacian Cioloș a făcut o dezvăluire neașteptate.

Fostul premier susținut de Iohannis anunță că este pregătit să candideze împotriva acestuia în toamnă, la alegerile prezidențiale.

”Pot să candidez la prezidențiale! Noi vom avea un candidat comun, Alianța 2020 USR + PLUS! Eu preiau mandatul de europarlamentar, dar voi candida și la parlamentare, iar dacă voi fi ales, locul meu va fi luat de următorul pe listă.”, a spus Dacian Cioloș la România TV.

Președintele PLUS a mai susținut că votul de astăzi demonstrează că România va renaște și a ținut să transmită un mesaj și delegaților Alianței 2020, rugându-i pe aceștia să fie foarte atenți la numărarea voturilor.

„Votul arată că România renaşte. Vrem să mulţumim celor peste 9 milioane de români care au ieşit la vot. A fost o mobilizare de excepţie, inclusiv a comunităţii maghiare. Rămânem mobilizaţi cu toţii până la numărătoarea finală a voturilor. Deocamdată avem estimări. Îi rugăm pe cei din secţii să rămână acolo până la finalizarea numărării voturilor şi semnării proceselor verbale,“ a declarat Dacian Cioloş, după încheierea procesului de votare.

Halucinant! Un cunoscut politician român cere să se închidă Facebook-ul după alegerile europarlamentare!... Liviu Dragnea a fost condamnat! Liderul PSD a primit o pedeapsă cu executare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x