Antena Căutare

Daily Mail despre Udrea: Pacat ca nu e atat de doritoare sa ne arate politicile ei, asa cum e sa isi arate corpul

Pictorialul realizat de ministrul Turismului nu a trecut neobservat de presa internationala. Daily Mail titreaza in editia on-line ”Este si acesta un mod de a castiga alegerile!”.


Jurnalistii britanici descriu aparitia provocatoare a "sexi-politicianului", care in numarul din luna noiembrie al revistei Tabu "interpreteaza" cinci personaje feminine celebre din istorie: Cleopatra, Eva Peron, Jackiew Kennedy, Margareth Thatcher si Madonna.

"Coperta revistei o infatisaza pe blonda doamna ministru al Turismului, intr-o rochie scurta generoasa, cizme lucioase si bijuterii simpliste", scrie Daily Mail.



In contextul pasiunii ministrului pentru moda, articolul aminteste despre episodul in care Elena Udrea a fost criticata pentru faptul ca a dus femeilor afectate de inundatii pantofi cu toc, pentru a le face sa se simta "frumoase".

Articolul se incheie cu o nota mai putin potrivita, acordata Elenei Udrea de catre un critic citat de tabloidul britanic: "Pacat ca nu este atat de doritoare sa ne arate politicile ei, asa cum este sa isi arate corpul. Este un politician talentat, dar trucurile de acest gen nu o ajuta, nici pe ea, nici pe altele".

Nu este pentru prima data cand Udrea ajunge in presa britanica, Daily Telegraph relatand in iulie 2010 despre gestul ministrului roman de a imparti pantofi cu toc femeilor dinre-un sat afectat de inundatii.



foto: tabu

Crin Antonescu: "Grecia isi respecta cetatenii"!... Vicepresedintele CJ Cluj, Radu Bica, suspendat din PDL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x