Antena Căutare

Dan Sova, PSD: Basescu s-a dus la Bruxelles cu un discurs de activist PDL

Senatorul PSD, Dan Sova a criticat joi seara in emisiunea "La Ordinea Zilei" discursul presedintelui Traian Basescu, din cadrul congresului PPE.

"Romania din 2011 arata mult mai prost decat Romania din vremea lui Ceausescu. Domnul Basescu s-a dus acolo cu un discurs ca si cum ar fi fost la sedinta Partidului PDL, sectiunea Hunedoara. Daca te aduci acolo cu glume din astea de activist PDL, ca la Carrefour in piata sigur ca se uita doamna Merkel la el ca si cum nu intelege nimic.Sova a apreciat ca declaratia presedintelui, conform careia vom iesi din criza doar daca vom fi uniti, este demna de manualele vechi de economie.

"Ce a spus domnia sa scrie in manualele de economie de la inceputul anilor 90, in introducere. Sa ramanem uniti, ca sa nu fim dezbinati. Si liderii europeni vor spune - 'Am inteles ca le-ati taiat la aia salariile si i-ati lasat in fundul gol, pe timp de criza, dar ce solutii de criza aveti?' Nu te duci acolo cu discursuri militantiste, ci cu solutii", a spus Sova.

Totodata, pesedistul a comentat si pe care se afla Romania la nivel european, in raport cu puterile Germania si Franta.

"Germania imi propune gluga pe cap fara sa vad nimic. Imi pune o galeata pe cap si nu vad pe unde merg. UE nu functioneaza pe vointa celui mai puternic. Nu te aliezi atat timp cat acesta pozitie nu iti face bine. Nu o impresioneaza pe Angela Merkel cu nimic Romania si nu se va uita de acum incolo spre S-E-ul Europei. Noi am reusit sa ne aliem cu Franta care din secolul 17 e singura care se mai uita pe la noi",
a incheiat senatorul.

Foto: Intact Images

VIDEO! Parlamentarii incep ziua cu rugaciune si o continua mancand carne in postul Craciunului... Scandal cu injuraturi in Parlament: “Esti o nulitate si o c***a!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x