Antena Căutare

Deputatii au obosit dupa trei zile de munca

Deputatii si-au reluat activitatea de doua zile si au si obosit. Desi conducerea Camerei a fost ingaduitoare cu ei si nu a trecut in programul de lucru al acestei saptamani nici o sedinta de plen, in afara celei de luni in care si-au ales membrii Biroului Permanent, ci doar activitate in comisii, alesii n-au avut venit din vacanta cu bateriile incarcate nici macar pentru asta.

Negocierile de luni pentru ocuparea scaunelor din Biroul Permanent, precum si validarea in plen a listei cu numele celor care le vor ocupa in aceasta sesiune, dar si dezbaterea unor proiecte legislative in comisiile care au lucrat ieri i-au dat peste cap pe deputati, care si-au reluat vechiul obicei de a pleca in week-end de joi.

Desi pe ordinea de zi aveau cateva proiecte de lege pe care trebuia doar sa le avizeze pentru alte comsii, deputatii din comisia de munca au tras chiulul. In sala de sedinta nu era decat femeia de serviciu care stergea praful. Juristii si finantistii si-au terminat de ieri treaba, preferand sa aiba sedinte prelungite decat sa mai vina astazi.

Cei mai "harnici" au fost deputatii de la Comisia pentru drepturile omului care si-au trecut pe ordinea de zi un singur punct: studiu individual.

Sursa: Jurnalul National

Udrea: "Exista doua variante in ceea ce priveste Legea Capitalei: 6 sectoare sau 22 de unitati administrative"... Sponsorii de la Lukoil au venit sa isi ceara tainul la Basescu?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x