Antena Căutare

Deputatul UNPR Dan Ilie Morega, condamnat la trei ani de inchisoare

Deputatul UNPR Dan Ilie Morega, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare. De asemenea, instanta a mai dispus confiscarea a 50.000 de euro de la Morega. In plus, acesta trebuie sa achite 30.000 de lei cheltuieli judiciare.

Actualul presedinte al organizatiei UNPR Gorj a fost condamnat definitiv pentru fapte de coruptie de catre magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

El a primit trei ani de inchisoare sub suprvachere pentru ca, in 2007, cand era lider al organizatiei PNL Gorj, ar fi solicitat diverse sume de bani unor sefi de institutii din Gorj pentru a-i mentine pe posturile de directori.

Morega a fost condamnat pentru infractiunea de folosire a influentei a unei persoane care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii de foloase necuvenite si de instigare la abuz in serviciu contra intereselor publice.

Sursa: Antena3

Basescu le multumeste romanilor ca au acceptat si suporta austeritatea... Presedintele UNPR: Geoana ar trebui sa renunte la functie. Ponta nu e lasat de generatia veche sa conduca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x