Antena Căutare

DEZVALUIRI: Udrea, implicata in cazul PDL-istului Dan Pasat

Noi dezvaluiri apar in cazul deputatului PDL Dan Pasat. In dosarul sau figureaza nume grele din PDL, printre care si cel al Elenei Udrea, ministrul Turismului. Potrivit referatului DNA, Pasat incerca sa-si foloseasca pozitia in partid pentru construirea unui parc de distractii din fonduri europene, pe propriul teren.

La referatul cu propunerea de arestare a lui Dan Pasat procurorii au atasat o discutie a deputatului PDL cu un prieten, din ianuarie anul trecut. Din aceasta reiese ca cei doi planuiau sa construiasca un parc de distractii pe un teren ce le apartinea.

Discutia dintre Dan Pasat si prietenul sau, Liviu:

Liviu: Asculta-ma, sa iti spun. Povestea este asa, oamenii au acces la fonduri europene.
Pasat: Da, fratele meu!
Liviu: Ca sa accesezi fonduri europene, da' se bag in...in proiecte genu... Ai nevoie de un proiect care sa fie agreat de... de cineva din Guvern, da?
Pasat: OK!

Dan Pasat ar fi urmat sa primeasca sprijin chiar de la ministrul Turismului, Elena Udrea.

Elena Udrea a negat, insa, ca ar fi vrut sa-l sprijine pe Pasat in construirea parcului de distractii.

"Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului nu a contractat, nici din fonduri europene si nici din fonduri guvernamentale, constructia vreunui parc de distractii in localitatea Ogrezeni sau in vreo alta localitate din jud. Giurgiu. Un astfel de proiect nu a ajuns niciodata la minister. Mai mult, axa care ar fi permis finantarea acestui tip de proiect este inchisa", se arata intr-un comunicat al Ministerului de Turism.

Sursa: Antena3

Basescu: "Mi-as dori un salariu mai mare de 1.100 euro"... Berceanu: Liderii USL ar trebui sa fie „tampiti“ sa demita Guvernul inainte sa simta „merele in parg“...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x