Antena Căutare

Ecaterina Andronescu: "Voi respecta decizia Consiliului National de Etica cu privire la doctoratul lui Ponta"

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat vineri ca va respecta decizia pe care a luat-o Consiliul National de Etica cu privire la doctoratul lui Victor Ponta. CNE a decis, joi seara, ca lucrarea nu este un plagiat.

Ecaterina Andronescu a declarat ca CNE este singurul for competent sa se pronunte in caz, conform legii "facute de Funeriu", si nu de ea.

"Asta spune legea si nimeni nu e mai presus de lege. Iar legea e facuta de Daniel Funeriu, nu de mine", a spus ministrul.

Andronescu a precizat ca nu se pune problema ca Ministerul Educatiei sa aprobe retragerea titlului de doctor a lui Victor Ponta.

Comisia de Etica a Universitatii Bucuresti a decis, vineri, ca lucrarea de doctorat a lui Ponta este un plagiat, dupa ce Consiliul National de Etica se pronuntase in favoarea premierului. Rectorul Universitatii din Bucuresti, Mircea Dumitru, a declarat ca ii poate retrage titlul de doctorat, doar daca Ministerul Educatiei isi da acordul.

FOTO: Intact Images

Victor Ponta, despre verdictul Comisiei de Etica: "A fost o decizie politica"... Miting USL la Craiova: 18.000 de oameni cer demiterea lui Basescu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x